Haberler

Tecavüzcü Coşkun'un Bir Dönem Saf ve Fedakar Aşık Rolü de Oynadığını Biliyor muydunuz?

Güncelleme:

Yeşilçam'ın kötü karakteri olarak nam salan Tecavüzcü Coşkun lakaplı Coşkun Göğen'in, bir dönem saf ve fedakar aşığı oynadığı görüntüler ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın ünlü kötü karakteri Coşkun Göğen, namıdiğer Tecavüzcü Coşkun'un bir dönem saf ve fedakar bir aşığı oynadığını biliyor muydunuz?

Filmlerde mafyanın pis işlerini zevkle yürütüp, bulduğu her fırsatta korumasız kadınlara tecavüz edip, kirli şakalar yapması ve pis sırıtması ile ünlü olmuş Tecavüzcü Coşkun olarak nam salmış Coşkun Göğen'in bu halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tecavüzcü Coşkun Coşkun Göğen Magazin Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (10)

Ugur:

ak partiden apdullah Gul e sert tepki neymis efendim ailedense ortalikta konusmayacakmis burasi kabile devletimi yada ERDOGAN cumhuriyetimi bu ne rezalet koca Turkiye Cumhuriyeti ne gunlere kaldi

12
12
yanıtYanıtla
BEZVEZE:

UGUR, TECAVUZCU COŞKUN HABERİ ALTINDA YAPTIĞIN YORUMA BAK. . ÇOK CAHİLSİN. . KEŞKE ÖLSEN !!!

yanıt6
yanıt9
Reailist:

Biz sevmeyi Çoşkun abiden öğrendik :D:D:D

0
4
yanıtYanıtla
Albatros acıtır:

....... arkadaş görüyorumki hıncınız çok ALBATROS gibi düşünenlere,var ise fikrin buyur paylaş medenice burda.Yoksa yazacak iki cümlen kapak olur her yorum sana.Ayrıca dosya felan filan ne ayaksın lan oğlum siz!!!

0
2
yanıtYanıtla
.....:

MALBATROS 2

yanıt1
yanıt1
ZaZa:

ADAMIN SAF HALİ BİLE KAFASINDA DÖNEN TİLKİLERİ BİR NEVİ HABER VERİYOR :)

0
2
yanıtYanıtla
AFERİM:

ADAMIN NE SUÇU VAR Kİ? BU TİPLE JÖN OLACAK HALİ YOK YA!

1
0
yanıtYanıtla
VAY BEEE...:

COŞKUNUN ROL ALDIĞI FİLMLERDE SAVUNMASIZ KIZLAR AZ ÜZÜLMEDİ DERKEN BİDE BU HABER ÇIKTI. BEN BU HABERE. . . VAY BEEE. . . DERİM ARKADAŞ. . . SAYGILAR COŞKUN ABİMİZE

1
0
yanıtYanıtla
boş:

iyi devam etmemiş o seriye hiç yakısmamıs :D

0
0
yanıtYanıtla
Şaka:

Yav siz hepiniz şakamısınız...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title