Haberler

Survivor'dan "Kertenkele" Dizisine Sürpriz Transfer

Güncelleme:

Survivor yarışmasının tek kadın şampiyonu Merve Oflaz, 'Kertenkele' dizisine katıldı. Survivor'da iki defa şampiyon olan Turabi Çamkıran da aynı dizide oynuyor.

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştığı 'Kertenkele' dizisinin kadrosuna Merve Oflaz dahil oldu.

2011'DE ŞAMPİYON OLMUŞTU

7 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak 64.bölümden itibaren 'Şenay' karakteri ile karşımıza çıkacak olan Merve Oflaz, ilk olarak 2010-2011 sezonunda Survivor'da yarışmış ve şampiyon olmuştu. Genç oyuncu, geçen sezon ise Survivor All star'da yeniden mücadele etmişti.

TURABİ DE AYNI DİZİDE

Survivor'da iki defa şampiyon olan Turabi Çamkıran da daha önce oyuncu olarak 'Kertenkele'ye katılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sera Tokdemir Merve Oflaz Timur Acar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

şarlatanlar dizisi olmuş

20
0
yanıtYanıtla
Adı bahtiyarMobil-IOS:

Ne tesadüf değilmi hepsi yandaş kanallarda

2
0
yanıtYanıtla
Akıncı Fan:

Dizi çok güzel ve aksiyon dolu maceralarıyla süper ne yazık kı bi figüranı bile çekemeyenler var

0
0
yanıtYanıtla
Mutlak gerçekMobil-IOS:

Merve oğlan ve ailesi kesinlikle bir Ermenilik yada kanı bozukluk var bunlarda bence yanlış bir seçim olmuş diziyi severek izliyordum ama artık izlemicem sanırım Merve kim ya kendisini kahraman gösteren kadın böbürlenme ustası ailesi ve kendisi yanlış tercih yapımcı bence reytingi düşürür kesinlikle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title