Haberler

Survivor Adem Kılıççı'dan şaşırtan açıklama: Adada aynı şartlarda değildik

Güncelleme:

2018 yılında Survivor'da şampiyon olan Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı'nın davetiyle yeniden adaya giderek oyunlarda yarıştı. Dominik'ten dönen Kılıççı, adada bir yıl sonra yeniden yaşadığı deneyimi anlatarak yarıştığı diğer yarışmacılarla eşit şartlarda olmadıklarını söyledi.

Kariyerinde birçok boks zaferi bulunan Adem Kılıççı, yeniden katıldığı Survivor yarışmasının ardından Survivor Panorama'ya konuk oldu. 2018 yılında yarışmaya katılan ve Nagehan Karadere ile finale kalarak şampiyon olan Kılıççı, aylar sonra Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine yeniden Survivor'a gitti. Kılıççı, son gidişinde yarıştığı yarışmacılarla eşit şartlarda olmadığını anlattı.

"KAYBEDİP KARİZMAYI ÇİZDİRMEK İSTEMEDİM"

Konuk yarışmacı olarak adaya ilk gittiğinde yaşadığı duygularını aktaran Adem Kılıççı, Survivor Türkiye Yunanistan hakkında şu şekilde açıklamalarda bulundu: "Genel anlamda çekindiğim kimse olmadı. Hepsiyle yarışmak ayrı heyecanlıydı. Ama yarışmacılarla aynı şartlarda değildik. Dominik'te stresliydim, kaybedip karizmayı çizdirmek istemedim açıkçası. Son şampiyon olarak üst üste kaybetseydim demoralize olurdum."

Survivor Adem Kılıççı'dan şaşırtan açıklama: Adada aynı şartlarda değildik

"KELİMELERE DÖKEMEYECEĞİM ANLAR VE DUYGULAR"

Adem Kılıççı, adada oyun esnasında çekilen bir fotoğrafını, "İnsan bazen kelimelere dökemediği anlar için yaşamalı bu hayatta…. 4 günlük kısa Survivor maceramda kelimelere dökemeyeceğim anları ve duyguları tekrar yaşama fırsatı buldum. Mücadele, kazanma hırsı, heyecan, dostluk, takım ruhu ve daha bir sürü duygu… Bize tekrar bu fırsatı veren Acun Medya ekibine ve desteğini bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim" notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

Survivor Adem Kılıççı'dan şaşırtan açıklama: Adada aynı şartlarda değildik

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Adem Kılıççı Haberler

500

Yorumlar (17)

Can:

Neden Turabi yok davet edilen yarışmacılar arasında. Biz onu çok seviyoruz.

11
9
yanıtYanıtla
ÖMER:

ÇÜNKÜ AMERİKA DAKİ YARIŞMA FİNALİNDEYDİ VE ŞAMPİYON OLDU

yanıt2
yanıt0
SALİH:

Turabi amerikada düzenlenen yarışmadaydı.

yanıt2
yanıt0
korhan:

Amerikada yarışma yaptı

yanıt1
yanıt0
ersin h.:

AMERRİKADA TURNUVADAYDI.

yanıt1
yanıt0
döndü teyze:

Amerikadaydı.

yanıt4
yanıt0
Turabi fanları:

AMERİKADA YARIŞMADA BİTİNCİ OLDU.

yanıt4
yanıt1
Selami:

Amerikada yarışma kazandı.

yanıt4
yanıt0
Dul pelinsu:

BİRİNCİLİK ELDE ETTİ.AMERİKA TURNUVA KAZANDI.

yanıt3
yanıt0
Alexispımpis:

İzlediğiniz tüm programlar ve diziler “cast” zaten..Hatta Fox hariç diğerlerinin haberleri bile..Bir tek Acun ve kanalı gerçek..Sevmeyenler izlemesin kardeşim..Mesela benim alıcımda TRT nin hiç bir kanalı yok..

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title