Haberler

Survivor'a Yeni Katılan Yarışmacı Adaya Veda Etti

Güncelleme:

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 35. son bölümünde, elenen isim belli oldu. Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımından yarışmaya yeni katılan Patrick Ogunsoto adaya veda etti.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının 35. son bölümünde, elenen isim belli oldu. Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımından üç sürpriz yarışmacı elemeye kaldı. Spyros, Tony ve Patrick Ogunsoto arasında adaya veda eden isim belli oldu.

YENİ KATILAN YARIŞMACI VEDA ETTİ

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarında 2-1'lik skoru yakalayan takım Türkiye olmuştu. Yunan takımı ise yaptıkları konseyde Spyros'un ismi çıkmıştı. Yunan takımında bireysel dokunulmazlığı kazanan isimler ikinci ve üçüncü eleme adaylarını belirledi. Kyriakos ikinci eleme adayı olarak Tony'i seçti. Dalaka ise üçüncü eleme adayı olarak yarışmaya son katılan isim olan Patrick Ogunsoto'yu seçti. Böylelikle sırasıyla Spyros, Tony ve Patrick Ogunsoto bu hafta eleme adayları olmuştu.

Survivor'a Yeni Katılan Yarışmacısı Adaya Veda Etti

Yunanistan'da yapılan sms oylamasının sonuçlarına göre elenen isim belli oldu. Survivor Türkiye Yunanistan'a bu hafta Yunan takımından Patrick Ogunsoto veda etti.

HİKMET VE YUSUF KAVGA ETTİ

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 34. bölümünde Türk takımı muhteşem bir performans göstererek ödül oyununu kazandı. Oyun sonrası Hikmet ve Yusuf arasında gerilim yaşandı. Yusuf, Hikmet'in sözlerine çok sinirlendi ve Hikmet'i egoistlikle suçladı. Performans konusu nedeniyle yaşanan tartışmada Yusuf'u diğer takım arkadaşları zor sakinleştirdi. Hikmet 5'te 3 yaptığını açıkladı. Yusuf ise, Hikmeti kendisini dinlememekle eleştirdi. Survivor Türkiye Yunanistan'da Yusuf sinirlerine zor hakim oldu. Hikmet ve Yusuf arasında hararetli bir tartışma yaşandı.

Survivor'a Yeni Katılan Yarışmacısı Adaya Veda Etti

SEMBOL OYUNUNU KİMLER KAZANDI?

Survivor 2019'un yeni bölümünde sembol oyunu oynandı. Bu hafta erkeklerde sembolün sahibi Yusuf oldu. Kadınlarda ise sembol oyununun sahibi Büşra oldu.

Survivor'a Yeni Katılan Yarışmacısı Adaya Veda Etti

PATRİCK OGUNSOTO KİMDİR?

Patrick Ogunsoto aslen Nijeryalıdır; fakat kariyerinin büyük bölümünü Yunanistan'da geçirdi. 1983 yılında doğan Patrick Ogunsoto, Yunanistan'da Moudania futbol takımında oynadı. 35 yaşında olan Patrick Ogunsoto 1,79 boyundadır ve Survivor'da iddialı isimlerden biri olarak tanınıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

survivor türkiye yunanistan Yunanistan Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (6)

bombastic:

bu programı izleyen kaldı mı?

10
3
yanıtYanıtla
corci:

izlemiyorum, izleyene de mani olmayım. bu kadar sıkıcı bir program olamaz. . .

10
3
yanıtYanıtla
kayserili:

hikmet deli meli ama oranın en iyisi o bunuda yusuf kabullenemiyor yusuf istiyorki hep ben oynayım hikmette hep ben oynayım diyor bu durumda çoğunluk ne derse o oluyor onlarda hikmet dediği zaman yusuf hazmedemiyor

3
8
yanıtYanıtla
NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE:

bırakın bu programı izleyen var mı ayaklarını hepiniz izliyorsunuz öyle olmasa burada yorum yazmaz işinize bakardınız demek''ki SURVİVOR izleniyor. ,

3
4
yanıtYanıtla
değişmez bu MiLLET:

Ulan memlekette hala böyle programları izleyenler var ya? keşke olmasa. . .

5
0
yanıtYanıtla
HÖSTEK:

Adam koca vücudunla hızlı koşabiliyor mu? Attığını vuruyor mu? Manialardan yılan gibi geçiyor mu? Yarışa çıktığında banko sayı alıyor mu? O zaman benim gibi sevmeseniz de katlanacaksınız. Orası emek yeri, tatil yeri değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title