Haberler

Survivor 2023'ün yedeklerinde yer alan 3 yarışmacı, gelecek sene ana kadroda yarışacak

Güncelleme:

Survivor 2023'ün yedekleri arasında yer alan Kardeniz Kılıç, Yaman Keleş ve Yiğit İnandı, yarışmadaki değişikliklerden dolayı kadroya giremedi. Dün akşam konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, 3 yarışmacının Survivor 2024'ün kadrosunda yer alacağını söyledi.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2023, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Açık artırma oyununu sunan Acun Ilıcalı, yarışmadaki değişikliklerden dolayı ana kadroya giremeyen 3 yarışmacının gelecek sene yarışacağını duyurdu.

"BU SENE ANA KADROYA GİREMEDİKLERİ İÇİN SENEYE YARIŞACAKLAR"

Açık artırma oyunu için Survivor 2023'ün yedek kadrosunda yer alan Kardeniz Kılıç, Yaman Keleş ve Yiğit İnandı'yı yanına çağıran Acun Ilıcalı, "2 ay Dominik'te kaldılar, kendi istekleriyle. Yarışmada değişiklikler olunca bu 3 arkadaşımız önümüzde sene Survivor kadrosunda yer alacaklar. Yarışmaya dahil olacakları için onlar da 45 gün iletişimsiz kaldı. Onlar için çok zor bir durum oldu" dedi.

Survivor 2023'ün yedeklerinde yer alan 3 yarışmacı, gelecek sene ana kadroda yarışacak

"45 GÜN BİR ODANIN İÇİNE HAPSOLDUK"

Survivor 2024'te yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Kardeniz, "Yaşarken çok zordu. Şimdi anı olarak kaldığı için güzel. Seneye as kadroda gireceğim için çok mutluyum" derken Yaman da "Çok mutluyum, çok güzel bir ekip. Burada çok sevdiğim arkadaşlarım var. Yusuf, Merve ve Nefise. Bizim için daha hayırlısı olur diye düşünüyorum. Bizim için de tecrübe oldu" ifadelerini kullandı.

Survivor 2023'ün yedeklerinde yer alan 3 yarışmacı, gelecek sene ana kadroda yarışacak

Ana kadroya girmek için her gün büyük bir heyecanla beklediğini söyleyen Yiğit ise "45 gün çok zordu, bir odanın içine hapsoldu. Yemek de kısıtlı geliyordu. Yarışmaya girmek için her gün çantamı takıp bekliyordum. Seneye daha güzel hazırlanacağım" şeklinde konuştu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Survivor 2024 Survivor 2023 Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

recep kaya:

2024 GÖRÜCEKMİYİZZZ GÖRÜRSEK BENİDE ALIN

29
4
yanıtYanıtla
Tamer Kara:

Bunların devri de bitti eskiden izleyip iyi makara yapardık,tarihe kariştilar ????

5
0
yanıtYanıtla
corci:

la ne survivor'ı , hayatımız zaten survivor, dominikte 45 gün tatil yapmışsınız işte, ben daha il sınırları dışına çıkamıyorum. ayrıca seneye survivor da olmayacak, buraya yazıyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title