Haberler

Stüdyodaki Evlilik Teklifi Bu Kez Mutlu Sonla Bitmedi!

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında İlker Ayrık'ın sunumuyla yayınlanan Yaparsın Aşkım programındaki evlilik teklifi bu kez mutlu sonla bitmedi.

İlker Ayrık'la Yaparsın Aşkım programına bu akşam yarışmacı Cihan Bey'in Didem Hanım'a yaptığı evlilik teklifi damgasını vurdu. Nişanlı olduğu Didem Hanım'a tek taş yüzük alarak herkesin önünde sürpriz evlilik teklifi eden Cihan Bey hiç beklemediği bir yanıt aldı.

Stüdyodaki Evlilik Teklifi Bu Kez Mutlu Sonla Bitmedi!

İLKER AYRIK TESELLİ ETTİ

Artık evlenmek istediğini söyleyen Cihan Bey, "Burası özel bir yer siz de öyle o nedenle bu özel teklifi burada yapmak istiyorum dedi." Ancak önünde diz çöktüğü Didem Hanım, dürüst davranmak istediğini biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söylemesi herkesi şaşkına uğrattı. Elinde yüzük ile kalan ve aldığı cevap karşısında yıkılan Cihan, seyircilerin şaşkın bakışları karşısında ne yapacağını bilemedi. Üzgün yarışmacıyı teselli etmek ise İlker Ayrık'a kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İlker Ayrık Haberler

500

Yorumlar (123)

musti:

bunlar ilerde evlense bile 1 ay içinde boşanırlar. Yazın bu dediğimi bir kenara.

21
2
yanıtYanıtla
Mustii:

Aynen

yanıt0
yanıt0
Silahşör:

Yazıklar olsun senin erkekliğine kendini esir etin. kendini bilmez Bi bayana karşı

21
1
yanıtYanıtla
karadenız:

bu kızlar kendılerını ya parıs hılton ya da angelına joli sanıyor. onun ıcındır kı karsılarına bıret bıt ya da benzerı artısler ıstıyor. sonra donup kıro dıyor kezolar. yabancı kızlara turk erkeklerı gıttı mı de daha baska baska seyler dıyorlar. nısanlısın daha zamanı mı kalmıs .

16
3
yanıtYanıtla
xxoko:

valla aynen kardeşim çok güzel özetlemişsin bizim kızlarımızın egoları çok yüksek vede bencil bizim kızlarımız yada kadınlarımız ama yabancı kızlar çok mütevazi ve mantıklılar cana yakınlar işte bu yüzden hiç bir kıza güvenmiyorum vede evlenmedim evlenmiyorum ve bu arada etrafımda bir sürü arkadaşım boşandılar

yanıt0
yanıt0
Derbaş:

Adamla her naneyi yemiş, evlenmek neyin nesi diyor , Evlenip ne yapacak.

16
2
yanıtYanıtla
nizam:

ben olsam nişanı da bozup orayı terk ederdim milyonların önünde mafoldu adam ya

yanıt4
yanıt0
metin:

Eğilip diz çökmek nedir arkadaş benim bildiğim Allah için diz çökülür ve eğilir evlenme teklifi yapacaksan Irkımıza layık bir şekilde yap ben bu yaptığını hiç beğenmedim birader

14
3
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Bedevi devesi gibi gavura özenip öyle diz çökersen ahanda böyle far görmüş tavşan gibi bakakalırsın. Aile denen kurumun bir özelliği vardır. Onca milletin önünde teklif edersen olacağı da bu. Oysa gavurlar gibi sağ dizinin üzerine çökmek yerine, ALLAH''ın emri ve Peygamberin kavlini gözeterek ailene istedseydin belki daha farklı olabilirdi. Hani MÜSLÜMAN''lığınız, hani TÜRK''lüğünüz. Hep özenti, hep özenti.

15
2
yanıtYanıtla
ASLI:

YORUMLARI OKUDUMDA NE KADAR ÇOK NEZAKETDEN NASİP ALMAMIŞ DAĞDAN İNME KIRO VARMIŞ ÜLKEMİZDE.

3
12
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title