Haberler

Star TV'de 4 Program Birden Yayından Kaldırıldı

Güncelleme:

Sezon başından beri beklenen reyting başarısını yakalayamayan Vay Arkadaş, Adını Sen Koy, Süper Dadı ve Mucize Lezzetler programları yayından kaldırıldı.

Kanal D'nin Özledim Seni'yi, FOX'un Aspava ve Ali Biçim Show'u yayından kaldırmasının ardından çok sert bir hamle de Star'dan geldi. İddialara göre Star 1 değil 2 değil tam 4 programının biletini kesti.

4 PROGRAM KALDIRILDI

Oktay Kaynarca'nın sunduğu Vay Arkadaş, Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Adını Sen Koy, kanalın TRT'den transfer ettiği Süper Dadı ve Mucize Lezzetler programları yayından kaldırıldı.

GEÇEN YIL ZİRVEDEYDİ

Star TV, Acun'un reytingi zirvede olan yarışma programları sayesinde geçtiğimiz yılı zirvede tamamlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ali Biçim Kanal D Star Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

wopper:

Acun kendı kanalını birinci yapsında görelim oda bitti millet salak degil. .

26
1
yanıtYanıtla
BÜYÜK TÜRKİYE:

NEKADARDA GÜZEL OLMUŞ HELEDE ŞU MAYMUNU OYNAYAN O. KAYNARCA VE M. ALİ ERBİL YOKMU PİS UYUZLAR ŞARLATANLAR BIKTIK SİZDENDE O GEREKSİZ YARIŞMALARINIZDANDA

10
2
yanıtYanıtla
Allahınız Para Olmuş:

Star tv beş para etmez şampiyonlar ligi ve uefa maçı varsa açılır başka türlü açılmaz bizim evde hoş acun varken de izlemezdik gereksiz oda

8
4
yanıtYanıtla
güzelülkem:

e hd yayın yoksa halk da salak değil sevdiğim programları bile izlemiyorum uydu alıcıdan ben d ve star ı sildim, bu kanal sahipleri neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım? :)

12
0
yanıtYanıtla
antalyalı:

mucize lezzetler cok güzeldi.

5
5
yanıtYanıtla
kemal:

hani bütün yıldızlar starda starda diye höykürüyordunuz, ne oldu yıldızlar dökülüyor mu???

8
1
yanıtYanıtla
ulaş:

Eski Türk Filmleri bu yayın ve programlardan bana daha yakın geliyor. İyi ki uyduda böyle kanallar var 50 defada izlesem gene izleyeceğim bir çok film var.

6
2
yanıtYanıtla
sümeyye:

recebe destek verecem diye hergün ''paralel'' başlıklı haber yapıyorsun ya bin beter olursun inşallah, memleketin bütün liman ihaleleri sana verilse sen nereye gidecen acaba, en fazla özel aile mezarlığına, ah ferit ah, seni de kaybettik, garantiden paralar çekilmeye başlanınca gençler tarafından nasıl da 3. 5 atmıştı, bu millette iş yok siizn gibi yalakalara ders verecek

7
1
yanıtYanıtla
Muratt:

Arkadas Dizi manyagi bir devlet, o kadar dizi varki bunlari seyretmek icin zaman yok, gün yok

4
1
yanıtYanıtla
e.k:

adiler ulan eskıdden hd mı vardı paralıda deyıldı kanallar hep para tuzagı ılk cıne 5 cıktı paralıdı sonra digi turk cıktı paralı -sonra d-smart cıktıo oda paralı sonra tivi bu cıktı oda paralı bakalım sonra ne cıkcak kardesım mılletle artık dalga gecmeyın artık be vicdansızlık yapmayın

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title