Haberler

Söz Dizisindeki Öpüşme Sahneleri Seyircileri İkiye Böldü

Güncelleme:

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı Söz dizisi, öpüşme sahneleriyle olay yarattı. Dizide Bahar ve Yavuz'un öpüşme sahneleri izleyicileri ikiye böldü.

Star TV'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Söz dizisi, seyircisini ikiye böldü. Her 4 bölümde bir Bahar ve Yavuz'un öpüşmesinden rahatsız olan bazı izleyiciler, "Bıktık artık!" yorumunu yaparken bazı seyirciler de "Harikasınız, bayılıyoruz size" yorumunu yaptı.

"BAYILIYORUM SİZE"

Dün akşamki bölümde Bahar ve Yavuz'un öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı. Çiftin romantik sahneleri izleyicileri ikiye böldü. Çiftin hayranlarının bir kısmı "Yavbah (Yavuz-Bahar), harikasınız, bayılıyoruz size, heyecanla yeni bölümü bekliyorum" sözleriyle Yavuz ve Bahar'ın aşık hallerine beğeniler gönderdi.

"BIKTIK ARTIK"

İzleyicilerin bir kısmı ise "Bıktık artık! YavBah fanı olarak söylüyorum, her 4 bölümde bir öpüşüyorlar. Diğer çiftler daha hiç öpüşmedi bile" şeklinde yorum yapanların yanında "öpüşme sahnesini çok abartıyor yönetmen. Bence yapmasın, çocuklar da izliyor sonuçta" diyerek bu sahnenin abartıldığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

konyali:

öpüşerek izleneceklerini zannediyorlar ama cogu insan gozunu acti ACILEN BITIRIN ŞU DIZIYI

14
9
yanıtYanıtla
Suat:

Asker düzisinde böyle şeye gerek yok askelerimize hakaret gibi bu sahne

13
9
yanıtYanıtla
ASDASD:

bizim millet de bölünmeye yer arıyor zaten. yok çocuklar izliyo yok bktık. sen zaten çocuklara içinde silahlar olan bir diziyi izletiyorsun. ondan rahatsız olmuyorsun da öpüşmeden mi rahatsız oluyorsun? adam öldürülmesinden rahatsız olmayanlar öpüşmekten de rahatsız olmasınlar bi zahmet. biz de sizden bıktık yeter be.

18
0
yanıtYanıtla
cahile ölüm:

ulan gerzekler :D çoluk çocuğu o kadar düşünüyorsanız bu dizide silahta var yaralanmada var niye çoluğuna çocuğuna izletiyorsun. . .

10
5
yanıtYanıtla
kendini acundurma:

cicis kizlarin opucukleriyle idam talebimi istiyorum

yanıt0
yanıt0
Izzet:

Sözde askeri bir dizi ancak hemen hemen her bölümde öpüşme sahneleri ayıptır...Kuldan utanmıyorsanız yaradandan utanin

11
3
yanıtYanıtla
???:

Ne çekiyosunuz yaa kafanız mı güzel?İnsan eşini sevgilisini öpemez mi?Hayatta yaşananları yansıtıyorlar. çoluğun çocuğun izliyorsa senin sorunun o. izletme ozaman. Şunu da bil sen izletsen de izletmesende internet çağında herşeyi öğreniyorlar. sen terbiye veremiyorsan çocuğuna dizi film hikaye. tecavüzcü olur çıkar çocuğun.

yanıt1
yanıt0
Metin yörük:

Sanki diğer diziler temizde bu dizi çok güZel

9
4
yanıtYanıtla
Salih göçmen:

Rütük hala görevinin başında mı ne ahlâk kalmış ne terbiye yoksa bu şekilde izleyince zefk mi alıyorlar Yönetmene gelince öpüşme sahneleri ni izleyince büyük alıyor herhalde ayrıca şanlı ve şerefli askerlerimizi ahlaksız sahnelere uygun görmesin ayrıca yönetmen efendi nin çoluk çocuğu yok herhalde bu şekilde tatmin oluyor lar

5
7
yanıtYanıtla
olay:

reziller. çirkinlikten de ölüyor öpüşen kız.

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title