Haberler

Sosyete Zirvesi

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın Oğlu Selim Akın, Dört Yıl Önce Arkadaşları Aracılığı ile Tanıştığı Dilara Altürk'le Evlendi. Rixos Otel'deki Düğün Ankara ve İstanbul Sosyetesini Bir Araya Getirdi.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın oğlu Selim Akın, dört yıl önce arkadaşları aracılığı ile tanıştığı Dilara Altürk’le evlendi. Rixos Otel’deki düğün Ankara ve İstanbul sosyetesini bir araya getirdi.

Rixos Otel’de gerçekleşen düğüne Hamdi Akın, eşi Şafak Akın ve gelinin ailesi Ertuğrul Altürk ve eşi Nurhayat Hanım ev sahipliği yaptı. Geceye DP Eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Ankara Valisi Kemal Önal, Bilkent Üniversitesi Kurucusu Profesör Doktor İhsan Doğramacı, Bilkent Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ali Doğramacı, Ankara Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Cemal Tuluğ, Eski Bakanlardan Nejat Arseven, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Nurol Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuz Çarmıklı ve Erol Çarmıklı, İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsili’nin yanı sıra, Ersin Özince, Berrin Yoleri ve Zeynep Germen gibi çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Cüzdan geline

Fuayede gerçekleşen nikah törenine Selim Akın ve Dilara Altürk çifti, otelin merdivenlerinden inerek geldi. Alkışlar eşliğinde nikah masasında yerlerini alan genç çifte İhsan Doğramacı ve Mükremin Çelik şahitlik yaptı. Karşılıklı imzaların ardından İhsan Doğramacı, evlilik cüzdanını daha iyi saklayacağını düşündüğü geline verdi. Konuklar nikah töreninin ardından düğünün yapıldığı salona geçerek geceye devam etti.

Geç saatlere dek süren gecede Enbe Orkestrası sahne aldı. Orkestra söylediği Türkçe ve yabancı şarkılarla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye katılan davetliler orkestranın şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan gecede Hamdi Akın ve eşi Şafak Hanım, danslarıyla büyük beğeni kazandı. Oğullarını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Akın çifti, bütün konuklarla yakından ilgilenerek örnek bir misafirperverlik sergiledi. Her zaman sade ve şık olmayı başaran Şafak Hanım, düğün gecesi giydiği pırlantalarla süslenmiş kıyafeti ile yine göz kamaştırıyordu.

Göz kamaştırdılar

İstanbul ve Ankara sosyetesini bir araya getiren gecede hanımlar birbirinden şık kıyafetleriyle göz kamaştırıyordu. Gecenin öne çıkan isimleri arasında Erol ve Figen Çarmıklı çiftinin kızları Gözde Çarmıklı, Ferit Şahenk’in eşi Diana Şahenk, Pelin Akın, Olga Elnikova yer aldı.

Dört yıl önce arkadaşları aracılığı ile tanışan Selim Akın ve Dilara Altürk, Ekim ayında nişanlandı. Akfen Holding’de çalışan Akın ve Denizbank’ta çalışan Altürk çifti, son günlerin en görkemli gecelerinden biri olarak hafızalara kazınan düğünün ardından balayı için Hint Okyanusu’nda bulunan Maimus Adası’na gittiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title