Haberler

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, fotoğraf çektirmek isteyen hayranına bağırdı

Güncelleme:

İlginç tarzı ve paylaşımlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Murat Övüç, katıldığı bir davette şarkı söylediği sırada fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranına "Daha ilk şarkı ama" diyerek bağırdı.

Sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra şarkıcılık yapmaya başlayan Murat Övüç, yoğun konser maratonuna devam ediyor. Gösterişli kıyafetleri ve abartılı makyajlarıyla adından söz ettiren Övüç, bu kez bambaşka bir konuyla gündeme geldi.

YAŞLI HAYRANINA BAĞIRDI

Katıldığı bir davette sahne alan şarkı söylediği sırada fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranına "Daha ilk şarkı ama" diyerek bağırdı. Hayranı aldığı tepkiyle geri çekilirken Övüç, elbisesini düzelterek sahneye geri döndü.

TAVRI TEPKİ ÇEKTİ

Görüntüler sosyal medyada gündem olurken. Övüç'ün hayranına olan tavrı tepki çekti.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, fotoğraf çektirmek isteyen hayranına bağırdı

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, fotoğraf çektirmek isteyen hayranına bağırdı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Murat Övüç Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Sevda Gül :

Tipik chp seçmeni

67
148
yanıtYanıtla
bekir yapici:

SEVDA GÜL bir troll olarak bu tip magazin haberlerini bile chp´ye bagladigina göre sendeki bu düsmanliginin sebebini cok merak ediyorum acaba bir kuyruk acisimi var.

yanıt100
yanıt33
Ozzy Bjk:

Bunu izlemeye ne diye gidiyorsunuz?? Aslında müstehaktır size bu cinsi belirsiz şahısın yaptığı!!

195
2
yanıtYanıtla
Sm57:

Bu insanları medyaya çıkarmamak lazım gençlerin bunlardan etkilendiği gibi hiçbir haber değeri ve hayatımıza bir katkısı da yok

170
5
yanıtYanıtla
The Nomad:

Adam konuşurken bile nefes darlığı çekiyor, şarkı söyleyecek sesi mi var sanki? Artı günah bunda değil de bunun sözde konserine gidenlerde

141
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title