Haberler

Sonradan Görmelikte Son Nokta

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda, 51 yaşındaki bir adamla evlenen 17 yaşındaki şarkıcı Courtney Stodden, çılgınlıkta rakip tanımıyor.

Geçtiğimiz aylarda, 51 yaşındaki aktör Dough Hutchinson ile evlenerek gündeme gelen 17 yaşındaki şarkıcı Courtney Stodden, çılgınlıkta rakip tanımıyor.

17 yaşında olan Courtney Stodden ile 51 yaşında olan oyuncu Doug Hutchison'un evlilikleri medyada büyük bir yankı bulmuş ve bu evlilik Courtney'nin büyük bir üne kavuşmasını sağlamıştı.

Söz konusu evliliğinin ardından medyada geniş yer bulmaya başlayan Stodden Önceki gün, tüylerini mor renge boyadığı küçük köpeği ile koşuya çıktı. Onu görenler gözlerine inanamadı. Genç kadın, herkes gibi spor değil, topuklu ayakkabılarıyla koşuyordu!

Curtney Stodden, daha önce de yılbaşında eşiyle karların üzerinde çekildiği pozlarla gündeme gelmişti. Eşi Noel Baba kendisi de Noel Anne rolündeydi!

17 yaşında evlenerek üne kavuşan pek çok meşhur isim bulunuyor. Bu isimlerden en bilinenlerinden biri de Demi Moore. Gerçek adı Demi Gene Guynes olan bu ünlü oyuncu, herkes tarafından bilinen ''Moore''soyadını, şarkıcı ve söz yazarı olan eski kocası Freddy Moore'dan almıştı. 1980 yılında evlenen Demi o sırada 17 yaşında, kocası ise 30 yaşındaydı. Evlilikleri sadece beş yıl sürmüştü.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Doug Hutchison Demi Moore Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title