Haberler

Şiddet davasında yargılanan Ozan Güven aylık gelirini 5 bin TL olarak açıklayınca hakimden uyarı geldi

Güncelleme:

Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ozan Güven ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada oyuncu Ozan Güven aylık gelirinin 5 bin TL olduğunu söyleyince hakim "Haber olursun" diyerek uyarıda bulundu.

Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ozan Güven'in yargılanmasına başlandı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz avukatları ile birlikte katıldı. Kimlik tespitlerinin ardından Deniz Bulutsuz'un beyanlarıyla duruşma başladı.

"GAZETECİLER HABER YAPAR"

Kimlik tespiti sırasında hakim, Ozan Güven'e mesleğini ve aylık gelirini sordu. Güven'i uyaran hakim, "Gazeteciler haber yaparlar ona göre" ifadelerini kullandı. Ozan güven ise, "Aylık gelirim 5 bin TL" dedi. Deniz Bulutsuz ise şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Yaşananları tekrar anlatmazsam çok mutlu olurum. Yaşananlar çok ağırdı" şeklinde konuştu.

İfade vermeden önce aylık gelirini açıklayan Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık kazancının 20 bin TL olduğunu belirtti.

Sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan Ozan Güven, duruşmada aylık gelirini açıkladıDeniz Bulutsuz (Gri kabanlı)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

asdas:

benim anlamadıgım böyle boş beleş insanların neyi oyuncu oluyor nasıl millet bunları izliyor şaşıyorum

48
6
yanıtYanıtla
selim:

bazı sektörler bazı meslekler vardır ki herkes olmaz doğuştan belli bir kesime ait olmak gerekir doğuştan oyuncu doğuştan jöşe başarını tutan bürokratlar gibi o kesimden değilsen olamazsın

yanıt4
yanıt2
BORU:

OZANCIM ADANADAN SELAM, BAYA KOTUYMUS DURUMUN ARKADAŞLARIM DIYORKI KOLI KABUL EDIYORSA YARDIM KOLISI GONDERELIM SANA :))

35
0
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

BİR DAHA EKRANLARA ADAMIM DİYE ÇIKMA.

26
7
yanıtYanıtla
MHT:

SONUÇTA ADAM KOMEDYEN :) BAK GÜLDÜRDÜ BİZE YİNE

29
4
yanıtYanıtla
çağdaş:

Çağdaş - ulusalcı yurttaş , , laik yurttaş , . . . . kadına şiddet uygulamaz. . . . Kadına taciz yapmaz. . .

17
9
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Laik laik ne geldiyse başımıza laiklerden geldi. Kişi laik olmaz devlet laik olur. Ama senin gibi kaz kafalılar bunu anlamadı.

yanıt2
yanıt1
SİVASLI EĞİTİMSİZ:

laiksıfatdin işleriyle dünya işlerini ayıran, dinin dünya, özellikle devlet işlerine karışmasını istemeyen (kişi, toplum, devlet). İnsan bilmiyor olabilir ama bilmeden başkasına öğretmeye çalışmak vahim bir durum.

yanıt1
yanıt1
YUSUF:

HAKIMDE İŞ YOK. YALAN BEYANDAN İÇERİ TIKACAN AKLI BASINA GELECEK

21
2
yanıtYanıtla
tr:

ozan çalıştığın yerden ayrıl gel yanıma 10. 000 verim hiç bir şey yapmıcan ayak ayak üstüne oturman yeter sabah 11 iş başı oğlen 3 de işin biter yol yemek sigara alkol gece hayatı masrafında bizden :)

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title