Haberler

Sinan Akçıl'dan çocukluk anıları ve müzikal itiraflar

Güncelleme:

Sinan Akçıl, çocukluk yıllarına dair açıklamalarda bulunarak evde sahne kurduğunu ve bilet sattığını söyledi. Ayrıca milliyetçi ve muhafazakar bir popstar olduğunu belirterek Boşnak bir kızla evlenmek istediğini dile getirdi. Akçıl, müzikal konusunda egoları olduğunu ve halk konserlerinde duyguları yakalamaya çalıştığını ifade etti.

Programda çocukluk yıllarına dair açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl eve gelen misafirlere evde küçük bir sahne kurduğunu ve kendisini izlemeleri için bilet sattığını söyledi.

Lise yıllığına "Sen benim için sadece 8 yıllık bir engelsin, müziğimi engelleyemezsin" diye yazdığını belirten Akçıl, okul duvarına "Senden kurtuluyorum ve müziğime kavuşuyorum" yazdığını ifade etti.

"Boşnak Kızı ile Evlenmek İsterim"

Programda milliyetçi ve muhafazakar bir popstar olduğunu belirten ünlü şarkıcı, "Evlensem bir Boşnak kızı ile evlenmek isterim" dedi.

Müzikal konusunda egoları olduğunu belirten Akçıl, "Empatik olmaktan bazen sempatik olamıyorum." İtirafında bulundu. "Halk konserlerinde halkın dertlerini dert, aşklarını aşk ediniyorum, duygularını yakalamaya çalışıyorum. Şarkılar sayesinde her çiçekten bal alabiliyorum" dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Sinan Akçıl Çocukluk Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title