Haberler

Simge Tertemiz'den Boşanma Açıklaması

Ünlü Sunucu Simge Tertemiz, Boşanma Haberlerini Doğruladı."Yazılan Şeylerin Hepsi Doğrudur,...

Oğlu Nail Kayra'yı dünyaya getirdikten bir ay sonra eşi Murat Kadıoğlu'ndan boşanmak için mahkemeye başvuran ünlü sunucu Simge Tertemiz, daha sonra davası geri çekmişti. "Her şey Dahil" programına katılan Tertemiz, "Ben yuvamı ayakta tutabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım ama bu tek taraflı olmuyor. Şu anda boşanma aşamasındayız" dedi.

Eşi Murat Kadıoğlu ile boşanma aşamasında olduğunu belirten Tertemiz, "Yazılan şeylerin hepsi doğrudur. Kabul ediyorum. Evlenmek kadar boşanmanın da doğal bir şey olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizim şu anda mahkememiz var. Ben onu bekliyorum." dedi.

Evliliği kurtarmak için çok çaba sarf ettiğini ancak eşinden aynı çabayı görmediğini belirten ünlü sunucu, "Evet biz boşanıyoruz. Bunu ilk defa açık ve net bir şekilde açıklayabilirim. Ben yuvamı ayakta tutabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım ama bu tek taraflı olmuyormuş. Bunların hepsi benim yaşamam gereken şeylerdi. Allah'ın verdiği acı bile insanlara bir şeyler katması için verilir. Allah kimseye kaldıramayacağı bir yük vermez. Demek ki bu benim kaderimmiş. Benim bunu yaşamam gerekiyordu ve yaşadım. İyi ki de yaşadım. Dünyalar tatlısı bir oğlum oldu." açıklamasını yaptı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Simge Tertemiz Kadıoğlu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title