Haberler

Sibel Can-Emir Sarıgül aşkı sonrası Buket Aydın'dan olay gönderme

Güncelleme:

Aşk yaşadıklarını her fırsatta yalanlayan Emir Sarıgül ve Sibel Can Göcek'te teknede tatil yaparken görüntülendi. Sarıgül'ün eski sevgilisi Buket Aydın ise sosyal medya hesabından "Kişinin kalitesini kendisinin belirlemesi muazzam bir adalet" sözünü paylaşarak çifte gönderme yaptı.

Son olarak sunucu Buket Aydın ile aşk yaşayan iş insanı Emir Sarıgül, ünlü sanatçı Sibel Can ile Göcek'te yakalandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen fotoğraf karesi sonrası Emir Sarıgül'den geçtiğimiz aylarda ayrılan sunucu Buket Aydın'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

EMİR SARIGÜL VE SİBEL CAN YAKALANDI

Siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün iş adamı oğlu Emir Sarıgül, bir dönem ünlü sunucu Buket Aydın ile aşk yaşadı. Uzun süre birlikte olan çift, mart ayında ani bir kararla ilişkilerini noktaladı. Aydın'dan sonra Sibel Can ile yakınlaşan Emir Sarıgül, aşk iddialarını kesin bir dille yalansa da geçtiğimiz gün birlikte görüntülendiler.

Sibel Can-Emir Sarıgül aşkı sonrası Buket Aydın'dan olay gönderme

SARIGÜL VE CAN'A GÖNDERME Mİ YAPTI?

Biten ilişkisi hakkında Snob Magazin'e açıklama yapan Buket Aydın, "Konuşmak istemiyorum. Emir Bey ile olan ilişkimi mart sonunda işlerim nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldım. Artık işimle gündeme gelmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Aydın bunun ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Aydın'ın Instagram hesabının hikaye kısmından "Kişinin kalitesini kendisinin belirlemesi muazzam bir adalet" yazılı bir paylaşım yapması Emir Sarıgül ve Sibel Can'a gönderme olarak yorumlandı.

Sibel Can-Emir Sarıgül aşkı sonrası Buket Aydın'dan olay gönderme

Sibel Can-Emir Sarıgül aşkı sonrası Buket Aydın'dan olay gönderme

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Emir Sarıgül Buket Aydın Sibel Can Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

AynenDevam:

Sen sanki cok kalitelisin. Kenar mahalle kadini gibi bir tripler bir hareketler..

105
8
yanıtYanıtla
kumkum :

Sen adamla iken adam kalitelimiydi yani anlamadık...

46
1
yanıtYanıtla
Serdar turgut :

Botoks estetik güzeli bukett

37
7
yanıtYanıtla
COVİD 19:

Emirrrr Süslü Emirrrr Cici Emirrrrr Anlatacakkk daha kimbilir neler çıkıcak Temizzz Emirrr :)))

38
1
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Şu siyasi Sarıgül ailesinden mi bu şahis?

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title