Haberler

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido koronavirüs şüphesiyle karantina altına alındı

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Corona Virüsü testinden geçirilen Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisi Guido Senia, '14 gün evden çıkmama' şartıyla eve gönderildi. Şeyma Subaşı da konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

Yurtdışından Türkiye'ye geldikten sonra '14 gün evde kalma' kuralına uymadığı iddiasıyla büyük tepki çeken Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia ile ilgili İçişleri Bakanlığı'nın harekete geçmesinin ardından yeni gelişmeler yaşandı. Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi dün geceyi Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdi.

Hastanede bir gece kalan çiftin 'Corona Virüsü' test sonuçları 'negatif' çıkınca çift, 14 günlük karantina için evlerine gönderildi.

ŞEYMA SUBAŞI AÇIKLAMA YAPTI

Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Sağlık Bakanlığı'nın korona virüs salgınını önlemek için aldığı önlemler kapsamında biz de bir akşam misafir edildik. Ülkemizin sağlığı için verdikleri mücadele ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eder tüm sağlık camiasıın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım"

"İSRAİL'DE 2 HAFTA KARANTİNADA KALDI"

Subaşı ve sevgilisidün yurtdışından gelenlere önerilen 14 gün kuralına uymadıkları gerekçesiyle eleştirilmişti. Subaşı da dün akşam saatlerinde şu açıklamayı yapmıştı: "Guido yaklaşık 1 aydır İtalya'da bulunmadı. Beraber Courchevel'deydik. Sonrasında kendisi Tel Aviv'e geçti. 2 hafta orada karantinada kaldı. Testleri yapıldı. Ve sonra buraya uçabildi. İtalyan pasaportu taşıyor olması, İtalya'dan gelmiş olması anlamına gelmiyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Koronavirüs Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (29)

bence:

kurala uymadığı için ceza verilmeli. eğer virüs yaydı ise ve bunlar yüzünden birileri ölürse cinayetten yargılanmalılar bence

32
0
yanıtYanıtla
bence:

diğer uymayanlarada geçerli kenan beren çifti vb. daha bilemediklerimiz ünlü-ünsüz vb.

yanıt18
yanıt0
fındıkcı:

bu kadının ahlaki tercihi çinlilerin gıda tercihinden farksız nasıl bir nefisse ALLAH ıslah etsin

27
1
yanıtYanıtla
Fındıkcıya:

Fındık kaç tl

yanıt2
yanıt0
Şahin:

Kadının varlığı virüs zaten. . Ömürboyu karantinaya alınsın.

25
1
yanıtYanıtla
HAKAN BİÇER:

Toplumun yüz karaları, bıktık sizden ve sizin gibilerden.

25
1
yanıtYanıtla
acun:

vatandaşlıktan çıkarılsın

22
2
yanıtYanıtla
zaa:

sen başa bela ettin zaten bi de akıl vermez mi zaaaaaaaa

yanıt5
yanıt0
Caner:

Biktik lan senden. Karantinada kal hepde kurtulalim senden. Hayatta kimseye faydasi olamayan insanimsi yaratikdan baska kimsin sen.

21
2
yanıtYanıtla
DİKKAT:

Bayrampaşa forum istanbul avm de coronavirüs gözüktü ve avm bunu saklıyor avm yönetiminden biri olarak bilginize sunarım insanlar dikat etsin

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title