Haberler

Şeyma Subaşı'dan bikinili sarmaş dolaş poz

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı'dan bikinili sarmaş dolaş poz geldi. Ünlü çift sosyal medya hesaplarından aynı pozu yayımladı.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk yaşadığı DJ Guido Senia ile sarmaş dolaş bikinili pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

"HİÇ BİTMEYEN YAZ"

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia sarmaş dolaş poza, "Hiç bitmeyen yaz" notunu ekledi. Ünlü çiftin pozuna Türk ve yabancı takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı. Şeyma Subaşı'nın yakın arkadaş Dila Tarkan'ın fotoğraf kalp emojisi koyması da dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'ndan sarmaş dolaş bikinili poz!

TATİL FOTOĞRAFIYLA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Şeyma Subaşı kızı Melisa'nın okula başlayacağı ilk gününde yanında olmayıp tatil yapmayı tercih etmesiyle tepki çekmişti. Subaşı kendisini "Yarın okulun birinci günü! Anne nerede? Ibiza! Ibiza'da olmak asla grateful değil! Anne olmak grateful" sözleriyle eleştiren kullanıcıya "Ya bi git" diye cevap vermişti.

Şeyma Subaşı'ndan sarmaş dolaş bikinili poz!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Guido Senia Subaşı Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (102)

TESLA:

ayrıldığı adamın verdiği nafaka ile başka erkeklerle gününü gün ediyor devlet artık bu süresiz nafaka denen illete son vermeli kimse kimseye ömrünün sonuna kadar bakmak zorunda değil ben işsiz kalınca devlet bana kaç ay bakıyorsa nafaka süreside o kadar olmalı erkekler sosyal güvenlik kurumu değil devletten büyük değil

422
22
yanıtYanıtla
adsız:

çok doğru

yanıt72
yanıt11
HÜSEYİN:

çok doğru bir tespit.

yanıt85
yanıt10
Ibrahim:

Kesinlikle cok dogru

yanıt38
yanıt4
Kral:

Kimin umrunda yazdigin? 1 günlük evlilige bile ömür boyu nafaka varken sen neyi anlatiyorsun kardesim ?

yanıt55
yanıt1
Erko:

Doğru dedin başkan

yanıt2
yanıt0
Vatandaş:

Böyle kadınların sistemi zengin birini bul bir şekilde nikah masasına oturt çocuğu doğur ölene kadar nafakayı kap boşan istediğinle ol gününü gün et sosyal medyadan paylaş mallar takip etsin o malların sayesindede sosyal medyadan para kazan bu tiplerin haberini yapanda böyle tipleri takip edende maldır bende sanki haber değeri varmış gibi böyle bir habere bakıp yorum yazdığıma göre bende malım

68
3
yanıtYanıtla
Enes ayyıldız:

Ölene kadar nafaka almıyorlar ne kadar evli kalırlarsa o kadar nafaka alıyor

yanıt2
yanıt2
Mustafa:

Cocuk parkta oynuyor..bende yorumlari okuyorum..sesli guldum..herkes bana bakti..sayende ben de mal oldum..

yanıt4
yanıt0
Athanasia:

Milletimiz kadar cahil bir toplum yok sahiden yorumlardanda anlaşılıyor bende şu kadını sevmiyorum ama ne namusu ne çocuğuna bakıp bakmadığı sizi ilgilendirmez kendi işinize bakın acınası haldesiniz ha bide şeymaya sallayanlar tek suçlu burda şeyma mı ? acunun yaptığı zamanında evliyken bir başkasıylan aldatmasına neden kimse bir şey dememiş bide acunu pohpohlamışlar madem yorum yapacaksınız daha mantıklı yapın çok gülünç çünkü....

46
10
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title