Haberler

Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra aşk yaşadığı İtalyan sevgilisi Guido Senia ile ayrıldı. İkili sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkardı.

Şeyma Subaşı, uzun yıllardır aşk yaşadığı Acun Ilıcalı ile 15 ay evli kaldıktan sonra tek celsede boşandı. Subaşı, ayrılıktan kısa bir süre sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı. Subaşı'nın aşkta yine yüzü gülmedi.

AYRILDILAR

Uzun süredir aşk yaşadığı ve uğruna İtalyanca öğrenmeye başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisinden ayrıldı.

Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldı

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKARDILAR

Her fırsatta soluğu sevgilisinin yanında alan Subaşı ve DJ sevgilisi sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarırken birlikte oldukları fotoğrafları ise henüz silmedi.

Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldı

Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldı

Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (65)

vatandaş:

türk erkeği çok yakışıklı değildir ama seni ölene kadar bırakmazitalyan erkeği daha yakışıklıdır ama seni sıkışınca veya işine gelmeyince bırakır kaçar gider. yakışıklı erkek ya da güzel kadın görüp evliliklerinizi terk etmeyin aile kurmak evcilik oynamaya benzemez. sevgiler

106
17
yanıtYanıtla
MAL MISIN:

TÜRK ERKEĞİ HEPSİNDEN YAKIŞIKLIDIR DİNGİL

yanıt17
yanıt37
#Yorumcu:

Ölene kadar bırakmaz ama seni 100 bin defa aldatır :)

yanıt64
yanıt5
şjşjşjş:

1. evliliklerin en uzun sürdüğü ülkeler arasında türkiyenin yeri belli2. yakışıklılık göreceli bir kavram değildirher ülkenin ırk ın kendine özgü karakteristlik özellikleri kişiyi yakışıklı yada güzel yapabilir

yanıt2
yanıt0
özge:

türk erkeğinin ömür boyu karısı olmaktansa italyan erkeğinin sadece 1 haftalık sevgilisi olmayı tercih ederim

yanıt14
yanıt32
Gerçekler:

Türk erkeği kendisi aldatınca namusu sorun yapmaz ama kadın anlatınca namussuz olur ve öldürülür hiç kocam beni aldatıyor diye bir kadının namus cinayeti işlediğini gördünüzmü pişkin yalancı ve utanmazdır bizim erkeklerin namus anlayışı bu

yanıt16
yanıt8
hulk:

elin gavuru buna tazminat mı verir. basar tekmeyi

73
5
yanıtYanıtla
Samsunlu KRAL:

bedenlerini kullandıklarıyla kaldılar.

69
6
yanıtYanıtla
ADA:

Allah belasını versin bu kadının uzaya falan gitsede kurtulsak

49
3
yanıtYanıtla
EMBESİL:

ASALAK GİBİ YAŞA İŞTE. . . .

45
3
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title