Haberler

Sertap Erener'in gergin anları! Can Bonomo ve Öykü Karayel'in sözünü kesip tepki gösterdi

Güncelleme:

Bir projenin daveti için bir araya gelen Can Bonomo, Sertab Erener ve Öykü Karayel arasında soğuk rüzgarlar esti. Yanında Can Bonomo ve Öykü Karayel'e projeden alakasız sorular sorulmasından rahatsız olan Erener herkesin sözünü keserek "Bu konuları başka zaman konuşalım" dedi.

Sertap Erener, Can Bonomo ve Öykü Karayel, önceki akşam bir reklam projesinin davetinde bir araya geldi. Etkinlikle kendilerini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü isimler arasında gergin anlar yaşandı.

TEPKİ GÖSTERİP RÖPORTAJI YARIDA KESTİ

Basın mensuplarının Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftine yoğun ilgi göstererek sık sık aile yaşantısıyla ilgili sorular sorması Sertab Erener'i sinirlendirdi. Bir süre bekleyen Erener, kendisine istediği yönde soru sorulmayınca "Bu projeyle ilgili konuşacağımız varsa konuşalım. Yoksa diğer konuları başka bir zaman konuşuruz. Başka sorusu olan var mı? Beni nerede göreceksiniz bir daha sokakta mı? Projeyle ilgili soru soracaksanız sorun yoksa sormayın" dedi.

Sertap Erener'in gergin anları! Can Bonomo ve Öykü Karayel'in sözünü kesip tepki gösterdi

Sinirlenen Erener, daha sonra ünlü çiftin yanından ayrıldı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sertap Erener Öykü Karayel Can Bonomo Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (5)

murat doğan:

Bu ne gerginlik Sertap , her şeyi yöneten her şeye ayar veren olmaktan uzak durmak gerekir , bir gazeteci istediğini sorabilir Can ve Öykü rahatsız olmuyor da sana ne oluyor ? Senin çok sevildiğini zannetmiyorum, kalbur üstü bir yarışmada birinci oldun ama senin şu an hangi şarkın dilde ki ,Canın yüzündeki samimiyet ve tebessüm insanın içini açıyor , yaş ve sanat bakımından tecrübeli olabilirsin ama kestirip atmak ve soruları beğenmeyip müdahale etmek yakışmadı sana, hep ben hep ben olmaz

25
20
yanıtYanıtla
TATE:

Konu ile alakalı sorsanıza kardeşim. Misal çocuk ishal olunca hangi şarkı dinletilmeli... Özellikle sokakta yürürken göremeyeceğimiz ablanın yanıtlamasını isterim....

9
22
yanıtYanıtla
murat ılgaz:

en işte naaaptın dobloyu sattınmı yokhhh daha biniyokhh :)

13
6
yanıtYanıtla
özge güneş:

kadın haklı dağılın

5
1
yanıtYanıtla
Nuray KZ:

Sertab bu tepkiyi verdiyse bir sebebi vardir.muhtesem bir sanatci ve degerini bilelim..

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title