Haberler

    Serenay Sarıkaya'dan 'terlik' açıklaması

    Güncelleme:

    Çekimleri Adana'da tamamlanan 'Şahmeran' dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'ndan bir klinik çıkışı görüntülendi. İşte detaylar...

    Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; "Sizi çok özledim" diyerek lafa başlayan Serenay Sarıkaya'ya, Burak Deniz'le başrolü paylaştığı, çekimleri tamamlanan ve dijital platformda yayınlanacak olan 'Şahmeran' dizisi sorulunca şöyle konuştu: "Çok eğlendik, şehir dışında olmak da çok iyi geldi. Oraları da çok sevdik, inşallah güzel bir şey çıkar. Yayınlanması hayli zaman alacak. Açıkçaası bu kadar erken bir şey söyleyebilir miyim bilmiyorum. Çok orijinal bir iş sizleri bekliyor diyebilirim. Dizi içime sindi. Zaten o kadar özlemişim ki benim canıma minnet, her şey çok güzeldi."

    Yeni projesinden bahseden oyuncu, "Çalışmaya devam edeceğim, şu an için öyle gözüküyor. Yeterince dinlendim, çalışmak istiyorum. 'Alice' de başlıyor yakın zamanda. Koşturmaca başladı" ifadelerini kullandı. Sarıkaya, Adana dönüşü havalimanında giydiği terliklerle ilgili olarak, "O terlikleri ilk giyişim değil ki, daha önce de giydim. Her seferinde neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Sevdiğim terlikler" dedi.

    Ünlü oyuncu, "Adana dönüşü beyaz çorap ve terlik gitmeniz Adana stilini temsil eder gibiydi" yorumuna ise "Yok seviyorum, giyiyorum. Kim ne derse desin. Kebap çok seviyorum, sakatat çok seviyorum. Oraya gidince kendimi buldum. Vallahi çok mutluydum Adana'da" cevabını verdi.

    Adana'da ev aldığı iddialarına Sarıkaya, "Ev almadım, köpeğimle beraber gittiğim için geçici süreliğine yaşayabileceğim bir yer bakıyordum ama bulamadım, hotelde kaldım. Hiç önemli değil, köpeğimle beraber mutluydum. Adana çok güzel bir yer. Antalya geçmişim olduğum için Akdeniz iklimi yabancı olduğum bir şey değil. O yüzden hoşuma gitti. Full güneş, hiç kış yoktu. Kışı buraya gelince gördüm. Yazı seviyorum. Güneş enerjisiyle çalışıyorum" sözleriyle espri yaptı.

    Yeni yılı İstanbul'da karşılaşacağını dile getiren oyuncu, "Ailenizle beraber mi olacaksınız?" sorusunu, "Annem burada ama biraz rahatsız, hiçbir plan yapmadım. Plan yapabilecek kadar enerjim yoktu" şeklinde yanıtladı.Serenay, "2021 sizin için nasıl geçti?" sorusu üzerine, "Hepimiz için sağlıksak olarak zor geçti ama kendi adıma verimli bir süreç geçirdim. Öncelik sıramız değişti, kıymet verdiğimiz şeyler değişti. Benim şikayetçi olduğum bir şey yok. Önümüzdeki yıl umarım daha da iyi olur" açıklamasını yaptı.

    Sosyal medyada yer alan terliğinin fiyatı ile ilgili iddialara değinen Sarıkaya, "Yazılan fiyatlar doğru değil, bahsettiğiniz marka da doğru değil. Bu arkadaşımın markası, bir de çok uzun zamandır giydiğim şeyler. Hakikaten bahsedildiği gibi değil fiyatlar. Aldığım bir şeyi senelerce kullanıyorum, görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

    Serenay Sarıkaya, basın mensupları tarafından adının aşk dedikodularına karıştığı işletmeci Umut Evirgen sorulunca, "Söylenecek bir şey yok" demekle yetindi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Serenay Sarıkaya Adana Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

    Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

    Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

    Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

    Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

    Bakmadan Geçme

    26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
    Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

    Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title