Haberler

Serdar Ortaç, sahneye sarhoş çıktı! Ne ayakta durabildi ne de şarkı söyleyebildi

Güncelleme:

MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, dün akşam Harbiye Açıkhava konserine sarhoş çıktı. Alkolün etkisinden konuşmakta ve ayakta durmakta zorlanan Ortaç, "Sarhoş oldum, içkinin Allah belasını versin" dedi.

Şarkılarıyla yıllara damga vuran Serdar Ortaç, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Sanatçı sahneye sarhoş çıkarak herkesi şaşkına çevirdi.

"İÇKİNİN ALLAH BELASINI VERSİN"

Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden ve birçok ilaç kullandığı için alkol alması yasak olan Serdar Ortaç, yine rahat durmadı. Daha önce alkolün dozunu kaçırarak canlı yayınlarda küfür eden sanatçı, dün akşamki konserinde de sahneye alkollü çıktı. Blog Yağmuru sayfasına gönderilen videoda, Ortaç'ın alkolden dolayı ayakta duramadığı için kadın vokallerinden ve dansçılarından destek aldığı görüldü. Canlı şekilde şarkılarını söylemeyen ve sürekli dili dolanan sanatçı, "Bu gece sizden daha çok eğlendim. Senin yüzünden sarhoş oldum abla. Bu içkinin Allah belasını versin" diyerek sitem etti.

Betül Cirit
Haberler.com - Magazin

Serdar Ortaç Magazin Yaşam Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (26)

Erdem Keleşoğlu:

sanat dunyanin en garip insanısin hem batak oldun hemde batmis gemide yuzmeye calisiyorsun

281
8
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Adamın suçunyok ki. Orada onu izlemeye gelenlerde hata. Baktınız sarhoş terkedin mekanı. Sizi insan yerine koysaydın sarhoş çıkmazdı oraya.

yanıt82
yanıt6
Serkan Aydemir:

Bugün parayı bulsun yarın Kıbrıs’ta.

279
8
yanıtYanıtla
burcu:

Hâla konser organizasyonlarinda ona yer verenlerin ayibi bu,giden pisman olup donuyor,yazik.

225
10
yanıtYanıtla
Murat Tasova:

Bu ve bunun gibiler hicbir zaman SANAT’ci olamadilar!!! Sanatci ozel hayatini, siyasi gorusunu sokaga dokmez! Sanatci sadece sanatiyla konusulur! Turkiye sanatci yok denilecek kadar az.

191
11
yanıtYanıtla
Koray dinç:

Kendini bitirdin, sahne yerine AMATEM e gitmelisin

127
7
yanıtYanıtla
Sara su Güven:

Bu insanlar kazandıkları parayı hak etmiyor

99
6
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Bence Konsere gelenler çoook kızdı. İşinin sorumluğunu taşıyabileceksin

85
3
yanıtYanıtla
Serdal Emsalsiz:

Her zaman sarhoştu. Çevresindeki gereksiz ilgi sarhoşluğuyla güzel bir ömür geçirdi. Şimdi mi ayıldınız?

77
4
yanıtYanıtla
Gökhan Gani:

İnsanımsı

53
11
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title