Haberler

Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Serhat Doğramacı itirafı: Elemelerde onu seçmemiştik ancak saatlerce kantinde bekledi

Güncelleme:

MasterChef jürilerinden Mehmet Yalçınkaya, yarışmada şampiyon olan Serhat Doğramacı'yı ilk elemelerde seçmedikleri belirterek "Tüm yarışmacıları seçmiştik. Ancak bir yarışmacı evde kalmayı kabul etmedi ve sözleşmeyi imzalamadı. O sırada kantinde bekleyen ve gitmek istemeyen Serhat'ı çağırdık ve yarışmaya son anda katıldı" ifadelerini kullandı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz hafta final yapan MasterChef Türkiye jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Yalçınkaya, finale kalan Barbaros ve Serhat'ın tabakları hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

"1 SAAT İÇİNDE ALIŞVERİŞ YAPIP YEMEK HAZIRLADI"

Yarışmayı birinci olarak bitiren Serhat Doğramacı'nın MasterChef katılma hikayesinden bahseden Mehmet Yalçınkaya, şu ifadeleri kullandı: "Biz içerde yemekteyiz. Artık MasterChef çekimleri için son aşamalardayız. Kadro belirlenmiş durumda. O esnada İrem Bey'e telefon geldi. Dediler ki 'Burada bir çocuk var. Israrla kantinde burada oturuyor. Uzaktan gelmiş'. Biz de yarışmacıları seçtik. Ancak pandemiden dolayı yarışmacıların belirlenen evlerde kalmaları gerekiyordu. Serhat'tan önce seçtiğimiz bir yarışmacı, evde kalamayacağını söyleyerek sözleşmeyi imzalamadı. O zaman da Serhat'ı çağırdık. Son 1 saat kala marketten alışveriş yapıp yemek yaptı ve MasterChef'e seçildi."

Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Serhat Doğramacı itirafı: Elemelerde onu seçmemiştik ancak saatlerce kantinde bekledi

"BARBAROS VE SERHAT FİNALDE ŞARTLARINI ZORLADI"

MasterChef finalinde yarışan Barbaros ve Serhat'ın tabaklarını da değerlendiren Mehmet Şef, "Şöyle bir şey var. Barbaros oradaki son finalde bizim gözümüze batan şey bir lezzet düşüklüğüydü. Görsel olarak da Serhat baya bir öndeydi. Her yemeğin kendine göre klas bir özelliği var. Bu adamlar zaten düz bir tabak getirmez. İkisi de şartları zorlayan yarışmacılar. Biz bir MasterChef ekolü yaratmak için yola çıktık. Şu an o çocuklar çok iyi yerlerde ve biz bununla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Serhat Doğramacı itirafı: Elemelerde onu seçmemiştik ancak saatlerce kantinde bekledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Candaş Tolga Işık Mehmet Yalçınkaya Serhat Doğramacı Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
500

Yorumlar (53)

halk:

siz her yıl aynısını yapıyorsunuz hak edene verilmiyor o kupa bir daha ki yıl asla izlemem.

15
38
yanıtYanıtla
SOMER SİVRİOĞLU:

Lütfen izleyin bizi ey HALK !

yanıt3
yanıt11
bb54:

serhat terinin son damlasına kadar hak etti ve 3 sezonluk masterchef ilk defa hak edene verdi.

yanıt10
yanıt2
Siz akillanmazsiniz:

Izle izle daha cok izle

yanıt1
yanıt2
GERCEK SAKARYALI:

Ulan ne insanlar var be birileri milyonları götürüyor birileri de halen akıllanmamış ,anlayamamış uyumaya devam ediyor. İşinize bakın bırakın su ünlüleri ve onları daha cok zengin etmeyi. Asıl zengin ve güçlü olan sizlersiniz onlar değil izlemeyin abonelikten cikin o zaman görsünler kim patronmuş

yanıt4
yanıt1
Bekir bas:

Bu yarışma bir fiyasko yarışmanın bir bölümünde mehmet sefle tartışan barbaros aslında o zaman yarışmayı kaybetme riski taşımaya başladı şerhat in annesi bile ogluna sans vermezken sehat i one geciren seflerden mehmet sef son zaman da yuksef puan vermesi bence cok buyuk fiyaskoydu ben eminim kendisini sef diye tanitanlarin yurekleri bahi bunu dogru bulmuyordur bu kupa barboros un hakkiydi

yanıt4
yanıt5
Emir elidemir:

Emir varken Serhat kim hakkını yediniz

12
38
yanıtYanıtla
A.KURT:

ALLAH BİRİNE YOL VERİRSE YÜRÜTÜR SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR BEKLETİN SEÇMEYİN SİZE ZORLA SEÇTİRİR. ALLAH SERHAT GİTMEMİŞ BEKLEMİŞ NASİP KİŞİNİN ÇABASI KADARDIR.

37
5
yanıtYanıtla
ŞIMARIK:

Serhat muhteşem, görselliği son derece güzel tabak çıkardı. Adam birinciliği efendiliği, becerikliliği, olgunluğu ve kalitesi ile hak etti. seni yetiştiren annenin elinden öperim

32
5
yanıtYanıtla
efsane:

Demekki doğru seçim yapamaşsınız Mehmet şef. Serhat inadı ile bu günleri gördü. . Tebrikler. . . . .

29
6
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title