Haberler

Seda Sayan'a Sert Yanıt: 6 Koca Eskitti Akıllanmadı

Güncelleme:

Niran Ünsal, canlı yayında tartıştığı Seda Sayan'ın "Dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi?" sözlerine "6 koca eskitti akıllanmadı" sözleriyle yanıt verdi.

Son dönemde erotik kliplere açtığı savaşla gündeme gelen Niran Ünsal, geçtiğimiz gün Seda Sayan'la canlı yayında tartıştı. Kadırgalı'nın "Dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi?" sözleriyle çılgına dönen Ünsal, Seda Sayan için, "Evet 4 çocuktan sonra aklım başıma geldi ama maalesef kendisi 6 evlilik yaptı ama hâlâ akıllanmadı." dedi.

'RTÜK, CEZA KESECEK!'

Sayan'ın sunduğu TV programının daha önce de RTÜK ile sıkıntılar yaşadığını dile getiren Niran Ünsal, "Bir program, birkaç ayda ikinci kez talihsiz olay yaşıyorsa bunu düşünmek gerekir. Benim ordan kalktıktan sonra Seda Sayan'ın arkamdan konuşması RTÜK'ün yayın maddelerine göre 'kanunsuz bir durum' olarak geçiyor. O yüzden avukatım bu konuyla ilgileniyor; programa ceza kesilecek." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Niran Ünsal Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (20)

SALIM SIRTLI:

SEDA HANIM ERKEK KOLEKSİYONU YAPIYOR, ERKEKLERDE BU KOLEKSİYONDA YER ALMAK İÇİN CAN ATIYOR.

18
2
yanıtYanıtla
İŞTE:

PRİM ERMEYİN BUNLARA. YARIN BİR GÜN ÜLKEDE BİR SAVAŞ OLSA ÜLKEYİ İLK TERK EDİP GİDECEK OLANLAR BUNLARDIR. EEE NASIL OLSA BİZİM GİBİ SALAKLAR BUNLARA BAKIP KASALARINI BİZİM SAYEMİZDE DOLDURUYORLAR BUNLAR.

14
0
yanıtYanıtla
İsmim yok:

Neler oluyor ülkede heryer karışıyor siz neyin derdindesiniz

12
1
yanıtYanıtla
Ayse:

Bencede bu program kalksin, seda yi istemiyoruz artik

13
0
yanıtYanıtla
BOŞVER ADIMI:

çok iğrençsiniz

11
1
yanıtYanıtla
nevin:

Seda , niran szin durumunuz şudur, tencere dibin kara seninki benden kara

12
0
yanıtYanıtla
ayşe:

artık bu artisler nasıl gündemde kalacaklarını şaşırmışlar ne yaptıklarını bilmez hale geldiler çoooooook çirkinleşiyorlar

11
0
yanıtYanıtla
ece:

herkes ne yaparsa yapsın sizene

7
4
yanıtYanıtla
LALE:

VATAN ELDEN GİDİYO KARILAR KOCA DERDİNDE PARAN VARSA HAYATDA VAR

9
1
yanıtYanıtla
Müge uysal:

bu kadını kim ünlü yaptı gereksiz şey.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title