Haberler

Şarkıcı Hande Yener, genç rapçi ile aşk yaşamaya başladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol'dan ayrıldıktan sonra gönlünü genç bir rapçiye kaptırdı. Çift, sarmaş dolaş poz vererek aşkını ilan etti.

Pop müziğinin başarılı isimlerinden Hande Yener, düğün hazırlığı yaptığı nişanlısı Ümit Cem Şenol ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdı. Yeni bir aşka yelken açan Yener, sevgilisiyle bir arkadaşının doğum gününe katıldı.

GENÇ RAPÇİYLE AŞK YAŞIYOR

Aralarında yakın dostları Aylin Coşkun ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un da bulunduğu arkadaş grubuyla doğum gününde buluşan Hande Yener, gece boyunca rapçi sevgilisi Misha ile çalan şarkılarla eğlendi. 46 yaşındaki şarkıcı, sevgilisinin kendisini öptüğü anların fotoğrafını da paylaşarak aşkını ilan etti.

Şarkıcı Hande Yener, genç rapçi ile aşk yaşamaya başladı

"BEN ERKEĞİM"

Doğum günü çıkışı konuşan Hande Yener, rap müziği hakkında sorulara "Rap müziğin ilerlemesi beni mutlu ediyor, pop müzik gayet güzel gidiyor, bitmiyor" dedi. Yener, muhabirlerin "Reynmen düet yapacak kadın sanatçı arıyor, ne düşünüyorsunuz" sorusunu ise "Ben erkeğim" cevabıyla herkesi şaşırttı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Yener Cem Şenol Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (21)

ŞAPKACI:

AŞKMI? BENCE SEKSTİR BUNUN ADI AŞKLA KARIŞTIRIP AŞKI KİRLETMEYİN. AŞK BİR OLMASANDA SEVMEKTİR.

32
6
yanıtYanıtla
frambuazlı kereviz:

bunlar nasıl insanlar ya. hergün başka biriyle. üstelik nerdeyse 30 yaşında çocuğu var.

30
3
yanıtYanıtla
KIRMIZI IŞIKTA MOLA VERDİM:

OTOBAN gibi geçen geçene kadın demek için çok geç

30
2
yanıtYanıtla
RACO:

boyun kadar oğlun var ama hiç utanman yok çok ilginç

27
2
yanıtYanıtla
İbrahim Yavuz:

Misha ve Hande ülke için iki gereksiz insan. . bu haberden bize neeee !!!

23
0
yanıtYanıtla
onur:

yanındaki boş kalmış olmamış

18
2
yanıtYanıtla
ahiret-mahser-cennet yada cehennem:

sosyetik olun cagdas olun , medeni olun özgür olun hayatinizi yasayin yiyin icin , edep size ne gerek keyfinize bakin

9
3
yanıtYanıtla
OVA KENTLİ:

Allahın laneti üzerinize olsun

6
5
yanıtYanıtla
DENİZ CAN:

Bu gibi insanlar dünya hayatına aldanmışlar

6
2
yanıtYanıtla
Yorusuz:

Rezillik hepsi üc bes para etmez bunlar

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title