Haberler

    Sadakatsiz'in yıldızından cüretkar poz! Göğüsleri olay oldu

    Güncelleme:

    Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, bir çekim için kamera karşısına geçti. Siyah tüllü bir kıyafet giyen Sezen, iç çamaşırsız olunca eteğiyle göğüslerini kapattı. İşte o kareler...

    Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile birlikte Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla adından söz ettirdi.

    POZU OLAY OLDU

    Ünlü oyuncu, siyah eteği ile deniz kenarında verdiği pozları Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğrafçı David Bellemere'nin objektifine poz veren Melis Sezen, iç çamaşırı olmadığı için tüllü eteğiyle göğüslerini kapattı.

    Melis Sezen'in bu kareleri 100 binden fazla beğeni aldı.

    EN BÜYÜK TUTKUSU ORTAYA ÇIKTI

    Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında yer alan Melis Sezen'in en büyük tutkusu ortaya çıktı. Melis Sezen'in dans tutkunu olduğu öğrenildi. Melis Sezen'in setten arta kalan zamanlarında bol bol latin dansları yaptığı ortaya çıktı.

    Sezen, özellikle salsa ve tango yaparak stresten uzak kalmayı başarıyor.

    MELİS SEZEN KİMDİR?

    Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğdu. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Bir tane erkek kardeşi bulunan Sezen'in ailesi ticaretle uğraşıyor.

    Sezen, bir süredir Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle adından söz ettiriyor.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Caner Cindoruk Melis Sezen Cansu Dere Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title