Haberler

Rihanna, Uzay Yolu Filmi İçin Klip Çekti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın yeni Uzay Yolu filmi için seslendirdiği Sledgehammer adlı şarkısına ilginç bir klip çekti. Rihanna klipte turuncu bir elbise ve kabileden esinlenen işaretler ve takılarla yer aldı.

28 yaşındaki dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı, yeni Uzay Yolu filmi "Star Trek Beyond" için seslendirdiği "Sledgehammer" adlı şarkısına klip çekti.

İlk kez Alexa Imax kameralarla çekilen klipte Rihanna, ıssız bir gezegendeki yabancıyı canlandırıyor.

İLGİNÇ KIYAFET

Üzerinde uçuşan bir turuncu elbise ile Grammy ödüllü şarkıcı akıllardan çıkmayacak bir klibe imza atıyor. Rihanna'nın yüzünde kabileden esinlenen işaretler ve takılar dikkat çekiyor.

SÜRPRİZ SON

Klibin sonunda başkarakter Rihanna, parıldayan parçacıklar halinde eriyerek galaksinin parçalarına dönüşüyor.

"UZAY YOLU"

Devam filmi için şarkı söyleyen ve klip çeken Rihanna, çocukluğundan beri bir "Uzay Yolu" hayranı olduğunu söyledi.

BABASI TANIŞTIRDI

"Uzay Yolu, küçük bir kız çocuğu olduğum zamanlardan bu yana benim hayatımın bir parçası oldu" diyen Rihanna, onu "Uzay Yolu" filmiyle tanıştıran kişinin babası olduğunu söyledi.

"SIRADAN BİR FİLM DEĞİL"

"Uzay Yolu beni hiç bırakmadı" diyen şarkıcı, "Bu herhangi bir filme şarkı yapmak gibi değildi" şeklinde konuştu.

ŞARKIYI SIA YAZDI

Rihanna'nın "Star Trek Beyond" filmi için söylediği Sledgehammer şarkısının sözleri bir başka pop yıldızı Sia'ya ait.

KLİPTE BİR İLK

Sledgehammer videosu, gerçeğe yakın görüntü elde etmek için Alexa Imax kameralarla çekilen ilk klip oldu.

İşte o klipten görüntüler:







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uzay Yolu Rihanna Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (2)

reha muhtar:

sankı gul yabanı gordum

1
1
yanıtYanıtla
Kate:

Bu Kadin da, Chris Brown dan ayrildiktan sonra sanki dusus yapiyor, yeni sarkilari hic kaliteli degil eskisi gibi. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title