Haberler

Reytinglerde Dibi Gören Bahtiyar Ölmez, Ekranlara Veda Ediyor

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisi cumartesi günlerinde beklenen reytingi yakalayamayınca final kararı alındı.

Ekrana erken veda eden dizilere bir yenisi daha eklendi. ATV'de yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisi de reytinglere yenildi.

CUMARTESİ GÜNLERİ REYTİNGDE DİBİ GÖRÜYORDU

Bir mafya babasına olan benzerliği nedeniyle bir anda kendini onun yerinde bulan Bahtiyar'ın hikayesini konu alan dizi Cumartesi günleri Survivor, Yeni Gelin ile Fazilet Hanım ve Kızları'yla reyting mücadelesi veriyordu.

Reytinglerde Dibi Gören Bahtiyar Ölmez, Ekranlara Veda Ediyor

FİNAL KARARI ALDI

Başrollerini Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna'nın oynadığı 'Bahtiyar Ölmez' dizisi bu hafta 17. bölümle ekrana gelmişti. Yayınlandığı günden bugüne reytinglerde başarılı sonuç elde edemeyen dizi final kararı aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (63)

MEHMET 43:

SIRF BU DİZİ İÇİN CUMARTESİYİ BEKLİYORDUM BEN YA, ÜZÜLDÜM UMARIM KARAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLİR

13
0
yanıtYanıtla
Nuri:

Bence çok güzel bir dizi.severek izliyorum.devam etmeliydi

11
0
yanıtYanıtla
medıascope:

dizi reyting denen kandırmacaya kurban gitti bu dizi aslında başarılı ama bu piyasada yalama proğramlar itibar görüyor

10
0
yanıtYanıtla
aslan:

CİDDİYETSİZ LAUBALİ BİR DİZİ BİTSİN ÇOK SIKICI YAAA

2
7
yanıtYanıtla
YANLIŞ ADALET:

tv de hep kadın dizileri var . Bahtiyar ölmez hem mafya hem komedi ve beğenerek izlediğim tek diziydi yazık olacak. Belki yayın saati yanlıştı o akşam izlemesemde tekrarını merek ediyorduk.

9
0
yanıtYanıtla
EYUP KAPLAN:

En iyi diziyide yapsanız hafta sonuna koyulduğunda ipi çekilmiş bomba olur bende takipçisiyim ama yuotube dan çünkü cumartesi , pazar MAÇ , EŞ DOSTZİYARETİ, hafta sonu yorgunlugu vesaire vesaireALLAH RAHMET EYLESİN bir diziyi daha gömdünüz

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence devam etmeli

8
0
yanıtYanıtla
muniise:

Bence birkaç bölümdür saçmaladı

8
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI.:

HİKAYE ÇOK BİLE BU DİZİYİ ANLATMAYA MASAL. HATTA ÇOCUK MASALI. HELE O BAHTİYARIN YANCISI 2 TİP VARYA. BİLHASSA ŞİŞMAN OLAN TAM BİR ÇOCUK KANDIRMACA. BENCE ADANALI FİLMİNİN TAKLİTİ İDİ. BİTTİYSE SEVİNDİM. ZİRA EVDEKİ ÇOCUKLARLA TV KANALI KONUSUNDA KAVGA EDİYORDUK.

1
6
yanıtYanıtla
Bahtiyar ölemez:

Hakikaten üzüldüm adam gibi bakacak bi dizi vardı

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title