Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında büyük kavga! Canlı yayında küfürler havada uçuştu

Güncelleme:

Rasim Ozan Kütahyalı'nın hazırlayıp sunduğu programa yazar Mustafa Albayrak ve gazeteci Ümit Zileli arasındaki kavga damga vurdu. Canlı yayında yaşanan kavgada ikili arasında küfürler de havada uçuştu.

Lider Haber'de yayımlanan ve gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın moderatörlüğünü yaptığı 'Barometre' programında gergin dakikalar yaşandı. Yazar Mustafa Albayrak ve Gazeteci Ümit Zileli arasındaki tartışmada küfürler havada uçuştu.

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Albayrak, Zileli'ye "Şu anda yürüyorsunuz. Fethullahçılarla birlikte aynı adaya, aynı partiye oy veriyorsunuz" cümlesiyle yüklendi. Ortam bu söz üzerine gerilirken iki isim tartışmanın sonunda birbirlerine hakaretler savurdu. Rasim Ozan Kütahyalı ise araya girmekte zorlanırken "İş çığırından çıktı" dedi.

Haberler.com / Kaan Güler - Magazin

Rasim Ozan Kütahyalı Mustafa Albayrak Ümit Zileli Kavga Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

Ahmet Kurtbağ:

Fetö' PKK CHP birlikte hareket ediyor demleniyor bunu gizlemeye gerek yok herkes biliyor zaten niye bam temize dokununca kuduruyorsunuz

94
188
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

Tam bir rezillik. ROK unun tv de program yapmasına izin vere medya kuruluşunda bir çacık olmaz. Tam savunduğu siyasi görüşe göre laikiyle hareket ediyor.

158
24
yanıtYanıtla
NeverGu:

Bu boş adam nasıl bu kadar rağbet görüyor?

138
12
yanıtYanıtla
NeverGu:

Özür dilerim adam dedim

yanıt96
yanıt6
commer neres:

Bence rasimin program yapıyor olması bundan daha büyük bir rezalet

113
7
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Küfürler Türkiye'nin ekonomisine zarar verebilir. Dikkatli olmalıyız. Ekonomiyi bozmamalıyız. Ben çöplerden yemek bulup yiyiyorum. Ekonomi iyi gitmeliki bulmaya devam edebileyim.

43
20
yanıtYanıtla
TT:

Programın kalite seviyesi sunucusundan bellidir...

56
5
yanıtYanıtla
csd zbn:

adam sözcü ve halk tv için doğru söylemiş sabahtan akşama kadar erdoğan böyle erdoğan şöyle başka haber yok bunu dinleyen kafadan ne beklersin yandaş dediğiniz kanalar bile mualif isimlere yer veriyor sabahtan akşama kadar chp konuşmuyor herşeyti konuşuyor

20
34
yanıtYanıtla
Faruk Deges:

Rasimde her şeye burnunu sokuyor spordan siyasete anlamadıgı yok

38
3
yanıtYanıtla
fahrettin kılınç:

Bu programı izleyenlerin Kütahyalıdan farkı yok zaten

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title