Haberler

Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde ailesiyle pozunu paylaşırken göbeğini photoshopla gizlemeye çalıştığı için sosyal medyada alay konusu olan oyuncu Pınar Altuğ, bikinili yakalandı.

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ, normalleşme sürecinin başlamasıyla eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile Marmaris'te tatil yapıyor. Teknede tatilin tadını çıkaran Altuğ, geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafını paylaşarak göbeğini photoshopla ile gizledi. Ancak Altuğ, önceki gün bikinili yakalandı.

DENİZİN TADINI ÇIKARDILAR

Çift, önceki gün Marmaris Bozburun'da objektiflere yansıdı. Habertürk'te yer alan habere göre; ikili, misafir oldukları teknede sohbet ederken kızları Su ise bütün gün arkadaşlarıyla denizin tadını çıkardı. Ardından çift, akşam saatlerinde kendi teknelerine geçerek günü tamamladı. Geçtiğimiz günlerde göbeğini gizlemeye çalışan Altuğ, arkadaşlarının teknesinde renkli bikinisiyle yakalanmaktan kurtulamadı.

Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi

ALAY KONUSU OLMUŞTU

Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün kızı ve eşiyle tekneden çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaşırken göbeğini siyaha boyayıp mayo görüntüsü vermeye çalıştı. Kısa sürede fark edilen Altuğ, sosyal medyada alay konusu olmuştu. Altuğ, kendi fotoğrafını paylaşan bir Instagram sayfasına da "Photoshopun ne olduğuna baksanız göbeğimi küçültmek amaçlı değil sadece bikinili görünmemek amaçlı olduğunu anlayabilirdiniz. Son 10 senedir yazları teknede yaşıyorum ve bir gün bile kendimi saklama ihtiyacı hissetmedim. Bu çok güzel bir kare amacından aşıp da bikinili yorumları yapılmasın diye yaptım" demişti.

Photoshopla göbeğini sansürleyen Pınar Altuğ, bikinili görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Marmaris Haberler

500

Yorumlar (34)

suna:

çok güzel bir aile,õrnek çiftsi niz bos konusanlaraldirmayin

14
4
yanıtYanıtla
Behçet Korkmaz:

Pınar Altuğ aileniz size yeter magazini çevreyi boş ver mutluluğuna bak hayat kisa

13
4
yanıtYanıtla
Msk:

Bu kadının modası geçti

11
5
yanıtYanıtla
BARIŞ:

Göbek yada bebek. Size ne? Siz yaşıtınızla evlenirsiniz olur biter.

13
3
yanıtYanıtla
selin:

Pınar hanımın kendi hayatı kime ne?

13
3
yanıtYanıtla
S.S:

Demek ki estetikte fayda etmiyor. güzel gözükmek için her türlü yola müracaat ediyorlar. . . . . .

8
7
yanıtYanıtla
ADSIZ:

pınarı çok vegeniyorum benden 15 yaş büyük olmasına ragmen hastayım diyebilirim.

11
4
yanıtYanıtla
ADA:

Her hali itici

9
4
yanıtYanıtla
selo:

pınar hanım son derece zarif bir hanımefendi sanatçımız onunbazı şeylerini kusur gibi görüp kendi kusurlarınızımı örtmeye çalısıyorlar lütfen sanatçılarımıza biraz saygılı davranalım

9
4
yanıtYanıtla
muro:

bu kadın çok çabuk çöktü.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title