Haberler

Pakize Suda, Eski Haline Dönmeye Çalışıyor

Güncelleme:

Yüzündeki lekeleri sildirmek için lazer yaptırınca yüzünde izler kalan Pakize Suda eski günlerine geri dönmeye çalışıyor.

Yüzündeki lekeleri sildirmek için lazer yaptıran ardından yüzünün dezenforme olmasıyla uzun bir süre maskeyle dolaşmak zorundan kalan Pakize Suda, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

YÜZÜNDE İZLER KALDI

Uzun bir sürenin ardından maskeden kurtulan Pakize Suda, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. Lazer mağduru olmasının ardından yüzünde geçirdiği operasyondan izler kalan Suda, arkadaşıyla bir araya gelerek sohbet etti.

"SANIRSIN MANGALDA ET PİŞİRİYOR"

Pakize Suda, "Yüzümde çok incecik çizgiler vardı. Doktor, lazerle o çizgilerimi aldı. 10 dakika sürdü işlem. Sanırsın mangalda et pişiyor. Nebahat Çehre'yi kuaförde gördüm bana 'Seninki hala neden geçmedi, benimki 1 haftada geçiyor' dedi. Nebahat Çehre'nin eti çok güzel. Sarkan bir et değil. Ben bu operasyonu, Antalya'da yaptırdım. Yüzümdeki pembelik 3 ay sürecek. Hiç umrumda değil, takıyorum maskeyi şapkayı istediğim yere gidip oturuyorum. Elmacık kemiğinden burnu görünmeyen sosyetik isimler var" şeklinde konuşmuştu.

İşte o fotoğraflar:



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nebahat Çehre Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

izmirli:

kırışık kalsan daha iyiydi. Çok kötü olmus inşallah geçer

6
2
yanıtYanıtla
ÇEK ARABANI TEYYARE:

KARI BU HALDE HALA BAŞKASINA ÇATIYOR

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title