Haberler

İffet Davası Yine Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Sunucu Özlem Yıldız, kendisini evliyken sevgilisiyle görüşmekle suçladığı için Serengil'e 20 bin TL'lik iffet davası açmış, "Artık özür dilese de affetmem" demişti.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Seren Serengil'le Özlem Yıldız'ın mahkemeye taşınan canlı yayın tartışması iyice alevlendi. Sunucu Yıldız, kendisini evliyken sevgilisiyle görüşmekle suçladığı için Serengil'e 20 bin TL'lik iffet davası açmış, "Artık özür dilese de affetmem" demişti.

''DURUMLAR KÖTÜ GALİBA''

Yıldız'ın açıklaması Serengil'i çıldırttı. Ünlü şarkıcı Yıldız'a sosyal medyadan şu sert mesajları attı:
"Kim senden özür dileyecek? Erkek arkadaşımla mesajlaştığın için ben mi, yoksa sen mi benden ve eşinden özür dileyeceksin? Onu iyi düşün. Adımı kullanma artık. Dava açman seni haklı mı yapıyor? Yaptığını programda itiraf ettin. Hakime ne diyeceksin? 'Evliyken facebook'tan Seren'in erkek arkaşıyla buluştum, Seren'i cezalandırdım mı diyeceksin? Dava 20 milyarlıkmış, durumlar kötü galiba? Keşke direk isteseydin, itiraf ettiğin şey için dava açarak komik duruma kendini düşürmeseydin."

Öte yandan yıllardır anne olma hayali yarım kalan Seren Serengil, kan sulandırıcı iğnelere başladığını açıkladı. Şarkıcı bu sayede hamilelik süresini 7 aya çıkarıp bebek sahibi olabileceğini belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Seren Serengil Güneş Gazetesi Özlem Yıldız Magazin Haberler

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (5)

HEZAX:

BUNLARDA TÜRK KADINI BIRDE IFET DIYOR HANGI IFET BIZIM KOMSU KIZI IFETEN NE ISTIYORSUNUZ BIRAKIN ZAVALI IFETIDE BAK ULUSOY HILTONDA DENIZ AKKAYAYA KAPTIRMAYIN GÜNLÜK KAZANCINIZ KACMASIN

8
1
yanıtYanıtla
HACER:

KISA BOYLU TÜRK KADINLARI YÜZÜNDEN BU ÖZLEM YILDIZ PRİM YAPIYOR. TÜM TÜRK KADINLAR ONUN GİBİ UZUN BOYLU OLSALAR BUNU VAR YA EVLERE GÜNDELİĞE TEMİZLİĞE ÇAĞIRIRLAR ANCAK. ÇİRKİN, SİNSİ BİR HAVASI VAR . SEREN SERENGİL ZATEN AŞK MEŞKLE KAFAYI BOZMUŞ AMA EN AZINDAN EDEPLİ. ÖZLEM PARAYA TAPIYOR.

2
0
yanıtYanıtla
Aksakal:

Al birini, vur otekine. .

2
0
yanıtYanıtla
wesley:

seren cok iffetli bir kızdır yalanı dolanı yoktur bakmayın karnına yastık koyup millette 5 ay boyunca hamileyim ayağı yaptıgına bize şaka yapmıştı aslında

1
0
yanıtYanıtla
seven:

Hadi evlenmeden once tamamda evliyken ne cesatet Ozlem?Bos mu kaldin ya da aklinda mi kaldi???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title