Haberler

Oyuncu Nebahat Çehre'den yerli otomobil çıkışı: Arabamı değiştirmeyi düşünmüyorum

Güncelleme:

Önceki gün aracıyla seyir halindeyken Nişantaşı'nda görüntülenen Nebahat Çehre, muhabirlerle sohbet ederken yerli otomobile sıcak baktığını ancak arabasını değiştirmeyi düşünmediğini söyledi.

Rol aldığı her projedeki başarısıyla adından söz ettiren usta oyuncu Nebahat Çehre, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Lüks aracını park eden Çehre, yerli otomobil hakkındaki fikirlerini paylaştı.

YERLİ OTOMOBİLE SICAK BAKTI

Cipini park ederken basın mensuplarına poz veren sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çehre, yerli otomobile sıcak baktığını ancak aracını değiştirmeyi düşünmediğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bu araba beni daha uzun yıllar götürür. Ben eskidim, araba eskise ne olur? Benim sizin yaşınız kadar araba kullanmışlığım var. Çok mantıklı ve yavaş kullanırım."

Oyuncu Nebahat Çehre'den yerli otomobil çıkışı: Arabamı değiştirmeyi düşünmüyorum

"DİZİ TEKLİFLERİNDE TİTİZ DAVRANIYORUM"

Gelen dizi projelerine sıcak bakmadığını belirten Nebahat Çehre, "Şimdi bir proje vardı ama onu da istemedim. Kendimi işin içinde bulamadım. Artık titiz davranıyorum" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Nebahat Çehre Nişantaşı Haberler

500

Yorumlar (36)

hakkı:

tabi düşünmezsiniz. almanı fransızı zengin etmek varken kendi ülkemin öz sermaye ve mühendisliğiyle üretilen aracı neden düşünesiniz ki. . .

29
9
yanıtYanıtla
TADINDA:

Nedense Bir Ürün Alırken, Herkes Soruyor Bu AVRUPA'' mı ( yabancı) Evet Yanıtı Alınca Alıyor, TÜRK Malı Deyince Alınmıyordu. Serbest Piyasa'' da Herkes Hesabına Geleni Alır BEYLEER.

yanıt10
yanıt2
murat ercan:

Gelmişsiniz 90 yaşına bu yaştan sonra yerli ürünler sizi bozar. Mazallah öbür tarafa gidişiniz hızlanabilir.

24
10
yanıtYanıtla
TURAN:

Babaanneme araba lazım değil :))

23
9
yanıtYanıtla
eren:

cibilyetin belli zaten gerekte yok zihniyetinle kirletme otomobili

18
14
yanıtYanıtla
ref:

Yerli otomobl diyorlar 2009da 2012 de yollardadediler 2015te 2019 da yollarda dediler 2019 dada 2023 te dediler hatta tank top ucak yerli dediler kendi tohumuun bile satışını yasaklayan tüm fabrikaları satanlarmı yerli otomobil üretecek hıhıhıhhahahahahoho

10
20
yanıtYanıtla
Abuziddin tavasapi:

Adamın hasisin REF ,kralsin

yanıt3
yanıt3
Gamorra:

Bu millet bunu da yer , görüldü ve ispatlandi.

yanıt7
yanıt3
unsal:

geçmişle ilgili dediklerinde haklısın ama, artık senin gibiler azaldığı için yerli de kalite arttı. yerlinin kalitesini bu tip yazı yazan kalitesizler ürettiği için sorun vardı ama artık yok. kalitesiz hiç bir şey bu ülkede yer almayacak.

yanıt3
yanıt4
KATILMAK YA DA KATILMAMAK MES''ELE NEREDE:

UNSAL, haaa hi ha ho hooo, hay hiy huuuh. . . . Bu neydi tahmin et bakalim.

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title