Haberler

Okan Bayülgen Birlikteliğini İnkar Ettiği Sevgilisiyle Yakalandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Şirin Ediger'den boşanan ünlü şovmen, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Selin Atasoy'la yakalanınca hızla kaçtı.

Okan Bayülgen önceki gece sabaha karşı Taksim'deki bir işkembeciden sevgilisiyle çıkarken görüntülendi. Bayülgen iki elini başına götürerek şoförüne, "Eyvah bas gaza yakalandık" dedi.

SÜREKLİ İNKAR EDİYORDU

Geçtiğimiz yıl Şirin Ediger'den boşanan Okan Bayülgen, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Selin Atasoy ile görüntülendi. Her seferinde tıp uzmanı Sevil Atasoy'un kızı olan sevgilisi Selin Atasoy olan beraberliğini inkar eden Bayülgen, bu sefer ne diyeceği merak konusu oldu.

"BAS GAZA YAKALANDIK"

Önceki gece Beyoğlu'nda bir gece kulübünde eğlendikten sonra soluğu Tarlabaşı'nda bir çorbacıda alan Okan Bayülgen ile Selin Atasoy, mekandan çıkar çıkmaz taksiye binecekleri sırada üst üste patlayan flaşlardan neye uğradıklarını şaşırdılar. Magazin basınıyla bir türlü yıldızı barışmayan Bayülgen, taksiciye "Bas gaza yakalandık!" diyerek hızla uzaklaştı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Okan Bayülgen Şirin Ediger Sevil Atasoy Taksim Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

ak partiMobil-ANDROID:

bizene

3
1
yanıtYanıtla
CUKUROVALImobilWeb@haberler.com:

Bize nee

4
0
yanıtYanıtla
NEVŞEHİRLİ:

ulan niye kaçıyon kim sana ünlü diyoki şapşalın tekisin

1
1
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

OKAN''IN ÇOK DA ŞEYİNDE İDİ.

2
0
yanıtYanıtla
ayperi:

okan bayülgen karizma adam onunla birlikte olan kadın çok şanslıdır net

0
1
yanıtYanıtla
SAMİMİ BİR ADAM.:

Şu bizim ünlülerin saçmasalak kaçışlarına hastayım. Yahu arkadaşım bu kaçış niye ? İkiniz de yetişkin insanlarsınız, birbirinizi beğenmişseniz kime ne ? Bizim ünlülerin sevgi olgunluğu (ve cesareti) maalesef onbeş yaş. İnsanlar ergenken girerler böyle triplere, girmeleride gayet normaldir ama sizde ergenlik diye birşey kalmamış, eşşek kadar insanlarsınız. Madem eşşek kadar insanlarsınız, o zaman bu eşşeklik (yani bu ''oha yakalandık, ayvayı yedik, hapı yuttuk'' tripleri) niye ? Niye Okan. Okan niye ? Yine Okan. Okan Yine.

1
0
yanıtYanıtla
YelizmobilWeb@haberler.com:

Yine mi

1
0
yanıtYanıtla
d:

karizma adam yaşlandı hala durulmuyor

0
1
yanıtYanıtla
sedat:

ne yakışıklı adamların şu okan bayülgen kadar sevgilisi olmamıştır. Adam da şeytan tüyü mü var bize de bir tüyo verse fena olmaz hani

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title