Haberler

İşte Benim Stilim'in Yeni Jüri Üyeleri Belli Oldu

Güncelleme:

Tarz yarışmasında değişen jürilerin yerine gelecek isimler belli oldu. Kemal Doğulu'nun yerine Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş'ın yerine de Neslihan Yargıcı geliyor.

'İşte Benim Stilim' yarışmasının iki önemli ismi yarışmaya veda etti. Biri Nur Yerlitaş, diğeri de Kemal Doğulu. Bu iki ismin yerine gelecek isimler de belli oldu.

YERİNE GELECEK İSİMLER BELLİ OLDU

Kemal Doğulu'nun yerine Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş'ın yerine de Neslihan Yargıcı geliyor.

MODA PROGRAMLARINI TOPA TUTMUŞTU

'Siyahlı kadın' olarak bilinen Neslihan Yargıcı, kısa bir süre önce İpek Üniversitesi Gazetecilik Kulübü'nden Şevval Aydın'ın sorularını cevaplarken televizyonlarda yayınlanan moda programlarını topa tutmuştu.

ŞÖHRET OLMAK İÇİN GELİYORLAR DEMİŞTİ

Programların hiçbirini seyretmediğini söyleyen Yargıcı, "Bu programların modada hiçbir yerleri yok. Tamamen bir televizyon programı. Oraya gelen şöhret olmak için geliyor, o masada oturan da para kazanıyor, televizyon da para kazanıyor... Reklam alıyorlar bu kadar... Bitti!" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Neslihan Yargıcı Nur Yerlitaş Hakan Akkaya Kemal Doğulu Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

asrfhubbMobil-ANDROID:

inşallah o program biter o bina başınıza yıkılır yeter genç kızlarımıza kötü örnek olduğunuz

25
1
yanıtYanıtla
tülin:

bunlar türk geleneklerinden cok uzaklastilar, tek cözüm, bunlari vatandaslikta cikarmaktir. vietnama veya kuzey koreye gitsinler.

20
4
yanıtYanıtla
Darkneyskrvryo:

Hersey bitti sapikca programlar devam ac insan dolu ulkede hergün sehit varken bunlarin ekranda boy gostermesi kanima dokunuyor arkadas hic mi ahireti dusunen yok

18
1
yanıtYanıtla
ACOOOSSS:

acuunnn bos isler pesindesin aslanimm fazla lafa gerek yok yeter. . . . gönülün birlestigi yer sevgi bagidir gerisi boss salla gitsin yaaaaa

3
1
yanıtYanıtla
NESLİHAN YARGICI:

Hükümet gibi kadın

0
4
yanıtYanıtla
Hlya:

Nur zaten iki kelimeyi bir araya getiremiyor sıkıcı ! Hakan Akkaya iyi olmuş ama neslihan da olmamış yani

4
0
yanıtYanıtla
GulsenMobil-IOS:

Genclerimize giyinmeyi deyil soyunmayi ogretiyorlar cehennem odunlari

2
1
yanıtYanıtla
Ömer:

Cemil ipekçi gelsin ayol, fatih ürkek, hayko gelsin anam, kuşum aydin karpuzum adana gelsiin, bulent erayolsoy, ziki sömüren gelsin, TÜRK ahlâkı ihya olsun, yok yok kış kış amaan..

2
0
yanıtYanıtla
accossss:

at bu havluyu artikk CILKI CIKTI acosss YAKISMAZ SANA bosver baska bi dümene gec yaaaSIKTI ZATEN Bu YARRIMYAMALAK RUS MODA uydurukcusu yaaaa IVANOOOO MIVANO NE BU YAAAAA KAZIKLI VOYVODA DESEN DAHA IYI OLURDU YAKISMIYOR SANA ACOOOOSSSSS

1
0
yanıtYanıtla
accossss:

delikanli adamsin helalsin aslanim . . . 20 sene takiyorum sana. . . . ama güzel insansinnnnn. . r doyumsuz bir evlat gibisin delikanlisin aslanimmmmmm

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title