Haberler

Niran Ünsal'ın Erken Seçim Tahmini Sunucuyu Bile Şaşırttı

Güncelleme:

Bir programda erken seçimle ilgili tahminde bulunan Niran Ünsal, söylediği rakamla sunucuyu bile şaşırttı. Ünsal, erken seçim olursa AK Parti'nin yüzde 60 olacağını söyledi.

Son zamanlarda mutaassıp kimliğiyle dikkat çeken ve son çektiği klipte tesettüre giren Niran Ünsal, Ülke TV'de katıldığı bir programda ilginç bir tahmine imza attı.

"ERKEN SEÇİM OLURSA AK PARTİ YÜZDE 60 ALIR"

Esra Elönü'nün sunduğu Araf'ta Sorular programına katılan Niran Ünsal, Türkiye'de erken seçim olursa AKP'nin oy oranının yüzde 60 olacağını söyledi.

SUNUCU BİLE ŞAŞIRDI

Duyduğu tahmin karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen sunucu Elönü, gülerek ve şaşırarak "huuu" şeklinde tepki verdi. Elönü bu tahmin için "O kadar da değil ya. Hepimiz destekliyoruz ama %60 da…" dedi.

Niran Ünsal sunucunun tepkisine "Zor mu diyorsun?" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Niran Ünsal Esra Elönü Ak Parti Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (102)

İkdidara giden yol bu.:

Akp kamu taşeron memur işçi ayrmadan kadro verirse asgari ücret vergiler kaldrrsa akp 1/60 alr halk cepini kim doldurursa oy ona verir .

110
3
yanıtYanıtla
F-16:

bravooooooo niran hanımmm doğru tahminnnn:):)):

14
32
yanıtYanıtla
......:

Rüyanda gorurusun yüzde 60 ı yüzde 10 bile alamayacak

26
17
yanıtYanıtla
neşe:

BU KADIN YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM EĞE BİR ZAMANLAR UYUŞTURUCU KULLANMAKTAN GÖZ ALTINA ALINMAMIŞMIYDI. AKLINA YENİMİ GELDİ MÜSLÜMANLIK. AKP BAŞTAN GİDERSE YİNE ESKİ GÜNLERE DÖNER SIRF YARANMAK DAHA FAZLA PRİM SAĞLAYIP RANT ELDE ETMEK İÇİN

11
26
yanıtYanıtla
pala:

yatağı na aldığı kişilerden yapmış anketi

26
10
yanıtYanıtla
TÜRKİYE CCC:

BAKIN MHP AKP CHP NE KADAR OY ALIR BİLMEM AMA ''PKK SİZİ TÜKÜRÜĞÜYLE BOĞAR'' DİYEN HDP Lİ MİLLETVEKİLİNİ DE TERÖRE HAYIR DEMEYEN HDP Yİ DE SANDIGA GÖMECEKTİR. SEÇİMDEN ÖNCE BARIŞ DİYENLER SURUÇ OLAYINI IŞID YAPTIGI HALDE SUÇU DEVLETE ATIP 2 POLİSİMİZİ ŞEHİT ETTİLER. BARIŞ DİYENLER İLK KANI AKITTI. SONRADA ÇÖZÜM SÜRECİNİ DEVLET BİTİRDİ DEDİLER. HDP O SANDIGA GÖMÜLECEKTİR. BEYAZ TÜRKLERDEN ALDIGI OYLARLA BARAJI GEÇTİ. AMA ŞİMDİ HERKES GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜ HDP NİN. SANDIKTA BOGULACAKLAR.

21
15
yanıtYanıtla
ha ha ha:

akape nin umudu tuğçe ile niran

29
6
yanıtYanıtla
toni:

Agzi olan konusuyor bu sumuklude kadin oldu-:))

22
12
yanıtYanıtla
Akp % 70 olacak insallah aminMobil-ANDROID:

kurtler bile hdpye oy verdiklerine cok pismanlar

20
13
yanıtYanıtla
ANTİakepe:

TUĞÇE KAZAZ 2

28
5
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title