Haberler

Nihat Hatipoğlu, küçük kızın ağlayarak sorduğu soru karşısında zor anlar yaşadı

Güncelleme:

Programında söz alan küçük bir kız çocuğu Nihat Hatipoğlu'na "Benim babam beni ve annemi bırakıp gitti. Ben buna çok üzülüyorum. Şu an oruç tutuyor orucu kabul olur mu?" sorusunu yöneltti. O anlarda kız çocuğunun ağlaması ve yönelttiği soru karşısında Hatipoğlu zor anlar yaşadı.

Ramazan ayı boyunda iftar ve sahur programlarında izleyici ile buluşan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor. Son olarak programda küçük bir kıza mikrofon verildi ve o esnada duygusal anlar yaşandı. Mikrofonu aldıktan sonra ağlamaya başlayan küçük kız, "Benim babam beni ve annemi bırakıp gitti. Ben buna çok üzülüyorum. Şu an oruç tutuyor orucu kabul olur mu?" şeklinde bir soru yöneltti.

"BABAN BÜYÜK HATA İŞLEMİŞ"

Küçük kızın bu sorusu karşısında kısa süreli duraksayan ve ne diyeceğini bilemeyen Hatipoğlu, "Baban yanlış yolda. Senin gibi cici bir kızı annen gibi bir hanımefendiyi niye bırakır gider. Baban büyük bir hata işlemiş Allah onu affetsin sen onla hiç konuşmadın mı?" yanıtını verdi.

"BU SORUYU SORMASINI İSTEMEDİM"

Küçük kızın ardından mikrofonu alan annesi "Dua okuyacaktı aslında bu soruyu sormasını istemedim ama o çok üzülüyor. Sürekli insanlara babanız sizi de bırakıp gitti mi diye soruyormuş" ifadelerine yer verdi.

"İNŞALLAH BABAN BU YAYINI İZLER"

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ise "Kız çocukları babasına düşkündür. İnşallah babası akıllanır ve inşallah Almila'nın gözyaşları diner. Almila senin durumunda bazı çocuklar var onların anne babası da yok senin aklı başında bir anne var. İnşallah baban bu yayını izler" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Alaeddin Yayla:

Kesinlikle kadın kocasına zulmetmiştir. Başka türlü adam karısını bırakıp gidemez. O kadın zalümkârdır.

45
150
yanıtYanıtla
Hakikat Ehli:

bir kız çocuğu için babasının bırakıp gitmesi kadar büyük bir travma yoktur. Babalar her kız çocuğunun prensidir koruyucu meleğidir, sevgilisidir. Bu babanın Allah cezasını verecektir.

169
23
yanıtYanıtla
Ufuk AYDEMİR:

olayın iç yüzünü bilmeden burda mahkeme kurup taraf olmuşsunuz. oyüzden sadece diyeceğimiz ALLAH küçük kızın yardımcısı olsun.. Büyükler yanında ne konuşuyor dikkat etmesi lazım.

96
3
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Belki bu kucuk kiza oyle dediler..Bakalim gercek oylemi ? Adamin evden ayrilma hikayesini kim biliyor acaba ?

70
19
yanıtYanıtla
VaioNokia:

dediğiniz gibi olmadığı ne malum? dediğiniz gibi bilmiyoruz. bilmiyorsak eleştirmeyelim. Allah yavrucağa hayırlı uzun ömür versin.

yanıt57
yanıt2
HALİS ER:

bu meleği bu şekilde hayatını etkileyecek bir üzüntü içinde görmek çok üzücü

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title