Haberler

    Hayatı film olacak olan Neslican Tay'ı canlandırması için Neslihan Atagül Doğulu'ya teklif götürüldü

    Güncelleme:

    Sosyal medyada, bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan 20 yaşındaki Neslican Tay'ın hayatı beyazperdeye taşınıyor. Tay'ı canlandırmak için başarılı oyuncu Neslihan Atagül'e teklif götürüldü.

    Bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan 20 yaşındaki Neslican Tay, 1 yıl önce tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mücadelesiyle herkese örnek olan Neslican Tay'ın hayatı beyazperdeye taşınıyor. Daha önce 3 kez yendiği kansere 4'üncü defa yakalanan Tay, geçen yıl eylül ayında hayatını kaybetmişti. Kanserle mücadelesi sembol haline gelen ve 'Demir Kadın' lakaplı Tay'ın hayatı Ceylan Yapım, K.A Yapım ve Cns Production tarafından film yapılacak.

    PROJEYE SICAK BAKIYOR

    Yapımcılığını Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş'ın üstleneceği filmin adı "Demir Kadın Neslican" olacak. Çekimlerine Neslican Tay'ın doğum günü olan 14 Mart'ta başlanması planlanan film için Neslihan Atagül Doğulu'ya teklif götürüldü. Tay'ı canlandırması istenen ünlü oyuncunun projeye sıcak baktığı öğrenildi. Filmde birçok ünlü isim de konuk oyuncu olarak yer alacak.

    Hayatı film olacak olan Neslican Tay'ı canlandırması için Neslihan Atagül Doğulu'ya teklif götürüldü

    Hayatı film olacak olan Neslican Tay'ı canlandırması için Neslihan Atagül Doğulu'ya teklif götürüldü

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Neslihan Atagül Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500

    Yorumlar (30)

    İşadamı:

    dünyada bir sürü işkence ölen canlı var her şeyi film yapıcak değilsiniz anılarla kalsın. Boş işlerle uğraşmayın

    21
    15
    yanıtYanıtla
    GİZEM İ:

    HELE SEN Bİ SUS

    yanıt5
    yanıt5
    adsız:

    eren bülbülü ne zaman film yapacaklar ne mücadelesi vermiş vatan için canını mı ortaya koymuş çok saçma

    17
    14
    yanıtYanıtla
    .:

    Boş işler.

    18
    9
    yanıtYanıtla
    MERVE:

    Neslican''ı hepimiz çok sevdik evet Rabbim mekanını cennet eylesin. Çektiği ağrılar sızılar kefaret olsun. Ancak yine yapımcılar TV dünyası kısa yoldan parayı indirmenin derdinde olduklarından bizim hassas duygularımızı kullanıyorlar. Biliyorlar ki film milyonlarca izlenir. Ailesinin kabul etmemesi gerekiyor bence.

    22
    5
    yanıtYanıtla
    MERVE''YE CVP:

    Sen bekle mekanı cennet oldu, Allah''ın izniyle o şimdi bu dünyadaki günahlarının bedelini ödüyor bana söylermisin hangi Ayette şortla dolaşanı bir kez olsun Allah''ı zikretmeyeni. namaz oruç ve diğer ibadetleri yapmayanı hatta Allah''a karşı savaş açan kulları Rabbim cennetine gönderiyor o Ayeti bana söylermisin ?Ama ben sana başka bir Ayet yazayım oku. (Mümin kadınlara söyle dışarıya çıktıklarında örtülerini elbiselerinin üstüne örtsünler ve mahrem yerlerini göstermesinler Nur süresi ayet 31)

    yanıt3
    yanıt11
    DIZO:

    Bu Merveye cevap isimli arkadaş erdi galiba, yukarının hesaplarını tutabiliyor sanırım. Sen nerden biliyorsun hemşerim ne günahı var ne sevabı var, sen mi karar vereceksin cenette gideceklere. Bilip bilmeden gıybet etmeyin, asıl bu günah. . .

    yanıt2
    yanıt1
    DIZI DENEN MAHLÜK''A CVP:

    Siz kendinizi kandırmaya devam edin bana nerden biliyorsun gıybet etme diyorsun ben sana Allah''ın indirdiği Ayeti bile inkar ediyorsun bak Allah senin gibeler için ne buyuruyor. ''''Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmış olduk. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır''''. ARAF SURESİ 179. AYE

    yanıt4
    yanıt3
    DIZO''YA CVP:

    Hesapları Allah''ın melekleri tutar Allah günü gelince o hesabı en iyi görendir ama senin gibi imansız mahlüklar bunu bilmezler çünkü Allah senin gibilerin kalbini mühürlemiş. ''''Gerçek şu ki; Biz sizi yakındaki bir azaba karşı uyarmaktayız. O gün herkes ellerinin önden gönderdiğine bakacak. Allah''tan gelen gerçekleri örtbas eden ise, büyük bir pişmanlık içinde, “Ah ne olurdu ben hesabı görülüp cezasını hakeden insan değil de, keşke toprak olaydım” diyecek. '''' Nebe suresi 78. Ayet

    yanıt0
    yanıt0
    ..:

    allah rahmet eylesin imtahanı gerçekten zordu çok ayrı bir mesele ama bence çok daha ağır yüklü hayatlar vardı neden sadece nesli önde:( örnek olacak çok eşsiz savaşçılar var. tabi yinede elbeeteki nesli , için çok üzüldüm mekanı cennet olsun

    17
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title