Haberler

Gamze Karaman: 'Nedim ile Çok Özel Bir Şey Yaşıyoruz

Güncelleme:

Nedim Keçeli ile Bodrum'da görüntülenen Gamze Karaman, "Nedim ile çok özel bir şey yaşıyoruz" dedi.

Ünlü oyuncu Gamze Karaman, Emre Kınay ile birlikte görüntülendikten bir hafta sonra işadamı Nedim Keçeli ile Bodrum'da objektife takıldı. Keçeli ile yeni bir ilişkiye başlayan Karaman, Kınay'ın ise sadece arkadaşı olduğunu söyledi. Keçeli'nin geçmişte sosyetik güzel Selin İmer'le ilişki yaşadığı, bu nedenle yakın arkadaş olan Karaman ile İmer'in arasının bozulduğu iddia edildi. Ben de olayın perde arkasını Gamze Karaman'a sordum. 'Arkadaşının eski aşkıyla ilişki yaşıyor' şeklindeki haberlere tepki gösteren Karaman, ısrarlarıma dayanamayıp konuyla ilgili sorularımı yanıtladı:

Nedim ile birlikteyiz ve çok mutluyuz çünkü özel bir şey yaşıyoruz. Özel hayatımı konuşmaktan çok rahatsız oluyorum. Herhalde benim özel hayatım herkesin ilgisini çekiyor! Onlar dedikodu yapıyorlar, ben ciddiye almıyorum.

Bugüne kadar hayatımdaki kimseyi saklamadım. Çok şükür elini tutup da dışarı çıkmaktan rahatsız olacağım insanlarla ilişki yaşamadım. Genç ve bekar bir kadınım, niye saklanayım?

Selin İmer'le ilgili iddialara cevap vermesi gereken ben değilim. Zaten kendisi yaptırmış tüm haberleri! Bu konuda kimseyle muhatap olmak istemiyorum. Art niyetle çıkarılmış söylentiler hepsi.

SEKİZ YIL ÖNCE SEVGİLİLERMİŞ

Nedim'le biz mutluyuz, birbirimize saygı duyuyoruz. Bu saatten sonra kimseye bir şey söylemek düşmez.

Bizim Selin İmer ile arkadaşlığımız altı ay önce bitti. Ben, Selin ile Nedim çıkarken ikisinin de hayatında yoktum. Ne yapayım yani, onlar sekiz sene önce çıktı diye, gerçekten hoşlandığım ve düzgün bir şeyler yaşadığım bir ilişkiye fırsat vermeyeyim mi?

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gamze Karaman Emre Kınay Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title