Haberler

Nagehan Alçı, boşanmak için Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep etti

Güncelleme:

2010 yılında hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep etti, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka istedi.

2010 yılında düzenlenen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı, 13 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Bu evlilikten ikiz çocukları olan çiftin mahkemeye verdikleri boşanma dilekçesinin detayları da ortaya çıktı. Dilekçede Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep ettiği öğrenildi.

DAVACI TARAF NAGEHAN ALÇI

Negahen Alçı, 13 yıllık kocasına boşanma davası açtı. İkiz çocukları bulunan çiftin boşanmak için 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdukları öğrenildi. Daha önce ayrılık iddialarını defalarca kez yalanlayan çiftten Nagehan Alçı'nın davacı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın davalı olduğu ifade edildi.

Nagehan Alçı, boşanmak için Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep etti

40 MİLYON LİRA TAZMİNAT İSTEDİ

İstanbul Aile Mahkemesi'ne açılan davanın dilekçesine göre çift zaten 4 yıldır ayrı yaşıyordu. Ve tarafların evlilikleri fiilen bitmişti. Psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü de öne süren Alçı, bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin verilmesini talep etti.

NAFAKA TALEBİ 60 BİN LİRA

Nagehan Alçı ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı'dan tahsilini istedi. Davacı olan Alçı, kocasının kusurlu davranışları nedeniyle böyle bir karar aldığını dilekçede özellikle belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Gh Tgv:

Bu capsizlarda Para. Kendilerini idare edemeyenler tvde millete ayar veriyor. Iyi bakin bunlar sizin eseriniz. Bu millet gercekten bunamis akil tutulmasi yasiyor. Prim vermeyin artik bunlara sönsünler.

277
5
yanıtYanıtla
Zaky:

ikisini toplasan 1 adam etmez. ikiside birbirine fazla dayanmış zaten.. çocuklar varmış, onlara yazık sadece.

251
4
yanıtYanıtla
Yaşar Aras:

bu adamın o kadar parası varmı onu çaycı sanmıştım.

246
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Nagehan güzel kadın o kadar parayı alsa da almasa da, 3 vakte varmaz hemen evlenir, hatta kendine uygun bir TV kanal sahibi bile bulur ..))

209
17
yanıtYanıtla
Anastanaupulos :

Rasim Ozan kütahyalının Darphenesimi var, paramı basıyor yoksa.

215
3
yanıtYanıtla
Ali Yeğin:

Bu ezan susmaz bayrak inmez nidaları ile milleti kandırıp milyonları paylaşmaya gelincede birbirine giren insan müsvetteleri. Soğan ekmek yeriz diyenler kimin ne yediğini gördünüz mü?

179
6
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Boşanma normal de, ömür boyu nafaka nedir yahu, beraber edindiğiniz malınız varsa paylaşırsınız, onun dışında çocuklara gönüllü bakmak isteyen diğerinden maddi menfaat istemeden bakıyorsa baksın, yoksa para için bakacaksa hiç bakmasın daha iyi.

172
11
yanıtYanıtla
Deli Bekir:

yanı nagıhan hanımın tazmınata nafakaya ıhtıyacı mı varmış? zaten populer meslegı var para kazanıyor . Su nafaka ve tazmınat olaylarına devlet artık el atsın ıhtıyacı olanda olmayanda ıstıyor.

158
4
yanıtYanıtla
Seydi vakkas Turkan:

La bunlar gazeteci değil mi ya da gösterdikleri meslekleri mi bu. Nasıl bi para var bunlarda

152
1
yanıtYanıtla
Akarsu Muharrem:

Nagihan alçıyı oldum olası sevmem senin zaten para içiñ sabrettiğin belli biraz tüylenince uçmaya karar verdin 40 milyon tazminat 60 bin nafaka dikkat et kanatların kırılmasıl sana bu haraket yakışır zaten. Biraz yürekli ol boşanmaya karar verdiysen tazminat nafaka bunlar boş şeyler biraz onurlu olmak Lazım

140
13
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title