Haberler

Müstehcen sahnesiyle olay yaratan Hafsanur Sancaktutan: Oyunculuk cesaret işidir

Güncelleme:

Dünyayla Benim Aramda dizisinde kendini tatmin ettiği sahneyle günlerce konuşulan Hafsanur Sancaktutan sessizliğini bozdu. Oyunculuğun gerektirdiği her şeyi yaptığını söyleyen Sancaktutan "Oyunculuk cesaret işi" dedi.

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisiyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda'daki müstehcen sahnesiyle ilgili konuştu. Sancaktutan, oyunculuğun gerektiği rollere girdiği söyledi.

"BİRÇOK GENÇ KIZA ÖRNEK OLDUĞUMU BİLİYORUM"

Güzel oyuncu Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, Metin Akdülger ve Zerrin Tekindor ile başrolü paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisindeki bir sahnede kendi kendini tatmin etmişti. Sahnenin yayınlanmasıyla günlerce konuşulan güzel oyuncu, Harper's Bazaar dergisine samimi açıklamalar yaptı. Oyunculuk hakkında konuşan Sancaktutan "Oyunculukta sahne ne gerektiriyorsa yaparım. Oyunculuk cesaret işi, birçok duyguya giriyoruz. Benim yaşımdaki birçok genç kıza örnek olduğumu biliyorum. Özellikle genç kadınlarımızla ruh arkadaşı olmak özel bir durum diyerek, 'insanların içinde ne ağlamaktan ne kahkaha atmaktan çekinirim. Özgürüm ve karakterimi anlatabilmek adına Hafsanur'un fiziksel gücünden destek alıyorum" dedi.

Müstehcen sahnesiyle olay yaratan Hafsanur Sancaktutan: Oyunculuk cesaret işidir

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Dünyayla Benim Aramda Hafsanur Sancaktutan Magazin Haberler

500

Yorumlar (41)

Hacı Dursun Erbiz:

Her şey ne kadar normal gösteriliyor.. Hepimiz laikiz.. değil mi?

628
363
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Olum şu kafadan çıkın, laiklikle sapıklığın ne alakası var... Daha laikliğin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz boş boş konuşuyorsunuz.

yanıt301
yanıt136
murat:

Laik diyorsunuz nekadar pislik çiktiysa sizin dinle alaksı vakıflarınızdan çikti laik dedinmi korkma din ile ugraşanla korkucaksın

yanıt11
yanıt24
ekaf paseh:

kişinin kendi karakteri laiklik ile alakası yok afganistanda şeriat var oradaki mollaların videolarıda 1 ay önce haberlerdeydi bu mantıkta şeriat kötü müdür ?

yanıt4
yanıt1
Samarpan Bhav:

Böyle haber vermeye utanmiyormusunuz?

597
63
yanıtYanıtla
Yusuf Odemis:

Evet kaşarlık cesaret işidir

464
36
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Zavallı Ana-Baba; ne hayallerle ismini HAFSANUR koymuş...

458
34
yanıtYanıtla
Selim dertlioğlu:

Sadece ismi mi soy simide çok güzel sancaktutan ama kendisi beş para etmez.. Siyonizmin sanatçıları..

yanıt4
yanıt0
Bekir Yılmaz:

Masum ana babası nerden bilecekti ki kizlarının büyüyünce meze olacağını

yanıt68
yanıt7
DODOK DODOK:

Ülkemizde, ahlak kurallarını zorlayan her sahne ödül almıştır vesselam...

96
9
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title