Haberler

Fenomen Murat Övüç'ten Nur Yerlitaş itirafı: Beni o meşhur etti, cebime demet demet para koyardı

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, katıldığı bir canlı yayında geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın kendisini meşhur ettiğini ve çantasına demet demet para koyduğunu anlattı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Murat Övüç, önceki akşam Instagram'da bir canlı yayına konuk oldu. Övüç, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden modacı Nur Yerlitaş ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

"ÇANTAMA DEMET DEMET PARA KOYARDI"

Nur Yerlitaş sayesinde para kazandığını ifade eden Murat Övüç, şu ifadeleri kullandı: "Nur Yerlitaş benim Murat Övüç olma sebebim, para kazanma sebebim. Bana ablalık yapan, demet demet doları çantama koyan özel kadın. "

Murat Övüç, Nur Yerlitaş hakkında bilinmeyen bir gerçeği açıkladı

"OĞLUMA DOĞUM GÜNÜ YAPAMAMIŞTIM, O BİZİ PASTAHANEYE GÖTÜRDÜ"

"Hayatımda ilk Louis Vuitton çantayı Nur Yerlitaş aldı. Oğluma param olmadığı için doğum günü yapamamıştım. Nur abla bizi pastahaneye götürüp, 5 bin liralık alışveriş yaptı."

Murat Övüç, önceki gün Nur Yerlitaş'ın mezarını ziyaret ederek dua etmişti.

Murat Övüç, Nur Yerlitaş hakkında bilinmeyen bir gerçeği açıkladı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Nur Yerlitaş Murat Övüç Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (148)

güneyin kuşağı:

İnsanların cinsel tercihlerine saygılı olalım

36
19
yanıtYanıtla
CVP:

akıllar pay olurken sen nerdeydin takoz beyinli

yanıt2
yanıt22
DE GET LO:

KAPA LAN ÇENENİ LAVUK

yanıt2
yanıt23
kim:

cinsiyet tercih değildir düzeltelim

yanıt12
yanıt2
MERZİFONLU BİRİ:

yersin şamarı donumun kuşağı gevşek akıllı ol

yanıt8
yanıt24
KUZEYİN UŞAĞI (RiZE):

Haklısın kardeşim, herşeyden önce saygıyı bilmeliyiz. Her cinsin bir gereksinimi vardır, mesela kuşlar yem yer, kedi ciğer ister, ipekböceği yaprağı sever, hamsi kurtçuklardan hoşlanır. . . insanoğlunun tercihleri de eleştirilmemeli. Biz Karadenizliler de silahı severiz. Sevdim seni Güneyin Uşağı. . . Kal sağlıcakla ailenle inşallah.

yanıt11
yanıt2
TRABZONLU:

Bencilliklerin uşağı, mademki çok hoş görülüsün kızlarına ve senin ailendeki bekar bayanlara arkadaşlık için yaklaşan gariban fakir,yoksul gençlere de saygılı ol.

yanıt0
yanıt23
GERÇEK KUZEYİN UŞAĞI:

aşağıda yazılan kuzeyin uşağı (rize) yorumu bana ait değildir sakın kanmayın sanmayın o yorumu da yazan kendisi yani güneyin kuşağıdır tam bir ruh hastası sığırın önde gidenidir.

yanıt0
yanıt16
AVNi:

Kuzeyin uşağı yaş kaç la. seninle bir oralet içebiliriz.

yanıt16
yanıt0
VATAN53:

GERÇEK KUZEYİN UŞAĞI kimi kandırıyon leyn, atarım şamarı haaaa lavuk.

yanıt13
yanıt0
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title