Haberler

MSG'de Büyük Kavga! Sanatçılar Kameralar Önünde Birbirine Girdi

Güncelleme:

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin 10. Genel Kurulu'nda sanatçılar birbirine girdi. Seçim sırasında bağırarak itiraz eden Sezen Aksu, "Köy kahvesindeki gibi oylamayı kabul edemem" dedi.

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) 10. Genel Kurulu yüzlerce üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Gergin bir atmosferde geçen seçimli genel kurulda Sezen Aksu ve Çelik de konuşma yaptı.

SANATÇILAR BİRBİRLERİNE GİRDİ

Sık sık tansiyonun yükseldiği genel kurulda sanatçılar adeta birbirine girdi. Hakan Peker'den Ferhat Göçer'e, Candan Erçetin'den Garo Mafyan'a kadar herkesin sesi yükseldi. Yapılan oylamada çıkan sonuçlara göre: sanatçı Candan Erçetin, MSG'nin 13 yıllık başkanı olan Garo Mafyan'a karşı seçimi kazandı. Sanatçı Erçetin 429 oy, Garo Mafyan ise 331 oy aldı.

SÖZLÜ DÜELLOYA GİRDİLER

Seçim için kurulan divan başkanlığına Hakan Peker, Aykut Güler ve Yaşar seçildi. Daha divan seçiminde başlayan kavgada, Hakan Peker ve Ferhat Göçer söz duellosuna girdi. Ferhat Göçer, Hakan Peker'e "Kardeşçe yönetelim, birimiz 330 diyor, diğeri 320" diyerek tepki gösterdi.Bu duelloda da araya başkan adayı Candan Erçetin girmek zorunda kaldı.

SEZEN AKSU SEÇİMLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Candan Erçetin'i destekleyen Sezen Aksu da, seçim sırasında bağırarak itiraz etti. Aksu "Bu seçim çağın çok gerisinde ve şaibeli. Elle sayım ne demek? Yahu bu seçim şaibeli şu anda. Bu kadar basit, Ay ömrümde ilk defa bağırıyorum." diyerek seçimlere tepki gösterdi.

"MUZ CUMHURİYETİ DURUMUNDAYIZ"

Aksu, Genel Kurulu köy kahvesine benzeterek şunları söyledi: "Şunu söylemek istiyorum. Ben MSG düzeyinde, biraz önce sevgili Garo'muzun anlattığı gibi, çağdaş düzeyde hareket edebilen bir sistemde köy kahvesindeki gibi bir oylamayı kabul edebilmem mümkün değil. Şahsi fikrimdir bu. Bunun baştan mekanik butonlarla yapılması için verdiğimiz öneri 5000 lira verilmediğinden dolayı kabul edilmedi. Bu hakikaten şu anda muz cumhuriyeti durumundayız. Ben bunu ciddiye almamız gerektiğini düşünüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Candan Erçetin Ferhat Göçer Hakan Peker Sezen Aksu Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

MURGOVEC:

BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR. . . SEZEN AKSU BEĞENMİYORSA GAROYU DA ALIP ERMENİSTANA GİTSİNLER!!!

15
21
yanıtYanıtla
TURKO:

laf söyledi bal kabağı murgovec

yanıt1
yanıt1
adınızı yazın:

muz cumhuriyeti kelimesinden ülkesine laf soktuğunu düşünen güruh. siz iyice paranoyak olmuşsunuz. muz cumhuriyeti her yerde kullanılan bir tabir. tabi siz nereden bileceksiniz

yanıt5
yanıt0
neonemivar:

Zaten Garo''yu desteklememiş Candan Erçetin2e destek verdiğini anlatıyor haber. Ama Garo Mafyan da bugüne kadar ayıla bayıla dinlediğin kim bilir kaç şarkının aranjörlüğünü yapmıştır.

yanıt5
yanıt0
DOBRA:

sezen hanım iki gün önce pkk paçavrasına bire bir benzer kıyafetle konser vermişti o yüzden fazla söze gerek yok.

6
9
yanıtYanıtla
munise:

bakın kendisini aydın zanneden sanatçılarımız, mecliste kavga olduğunda insanlar konuşarak anlaşır moduna giriyorlar, fakat kendi çıkarları olunca nasılda aslan kesiliyor

10
4
yanıtYanıtla
sas:

meclisteki gibi birbirlerinin bacaklarını ısırmıyorlar veya içerde kadın olduğunu unutup boy boy küfürleşmiyorlar en azından buna şükret

yanıt0
yanıt0
munise:

şükretmem için başka sebeplerim var, onların çıkarları için duamı edeceğim birde, biraz daha dursalarmış senin dediğin yere doğru gidiyormuş

yanıt0
yanıt0
Adanlilion:

Doymuyorlar ac gözlúler hele sesen koca serce resmen vatan haini

7
7
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

nie vatan haini akp ye oy vermedi diemi? sen önce siyasileri bak. en düşüğü 22 milyar alıyor.

yanıt1
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title