Haberler

MasterChef'te Furkan'ı azarlayıp ağlatan şef Mehmet Yalçınkaya'ya tepki yağdı

Güncelleme:

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde tabağını başarılı şekilde çıkaramayan Furkan'ı azarlayarak ağlatan şef Mehmet Yalçınkaya'ya sosyal medyadan tepki yağdı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, dün akşam dokunulmazlık oyunu ile ekrana geldi. Kırmızı takıma karşı oyun kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Mavi takımda yer alan Furkan ise şeflerin istediği yemeği tamamlayamadan jürilerin önüne çıkardı. Bu duruma çok sinirlenen Mehmet Yalçınkaya, Furkan'ı azarladı. Furkan'ın ağlayarak stüdyodan çıkmasının ardından Yalçınkaya tepki çekti.

AĞLAYARAK STÜDYOYU TERK ETTİ

Bolulu şef Mehmet Yalçınkaya, agresif tavırları ile MasterChef izleyicisinden tepki aldı. MasterChef'te dokunulmazlık oyunu sonrasında tabağını, yetiştirememesine rağmen şeflerin önüne götüren yarışmacı Furkan Yalçın, Mehmet Şef'in sert sözleriyle neye uğradığını şaşırdı. Şef Mehmet Yalçınkaya, tabağı görünce çok sinirlendi ve MasterChef'te tatlılarıyla nam salan Furkan'ı azarladı. Gözyaşlarını tutamayan Furkan Yalçın ise stüdyoyu terk etti.

MasterChef'te Furkan'ı azarlayıp ağlatan şef Mehmet Yalçınkaya'ya tepki yağdı

"YAPTIĞINIZ AYIPTIR, GÜNAHTIR"

Birçok sosyal medya kullanıcısı izlediği görüntülerin ardından "Bazen bir yarışma olduğunu unutup kalp kırıyorsun Mehmet Şef", "Bu çocuğun ailesi var. Ayıptır günahtır" ve "Sırf reyting olsun diye adamı üzdünüz" yorumları yaptı.

İşte Mehmet Şef'e yapılan bazı yorumlar...

MasterChef'te Furkan'ı azarlayıp ağlatan şef Mehmet Yalçınkaya'ya tepki yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Yalçınkaya Haberler

500

Yorumlar (241)

mehmet başkan sahipsiz değildir:

sizler zannediyorsunuz ki dışarısı hep çiçek böcek. mutfakta bi adap var o tabak önünüze gelse olay çıkartırsınız gelimiş burda mehmet şefe sallıyorsunuz. herkes işine baksın. . .

14
24
yanıtYanıtla
Covid:

Esas sen işine bak bebe

yanıt1
yanıt0
Feman:

2 C sınıfından Mehmet başkanın kankası çiçek böcük şiirini okudu. Alkışlıyoruz....

yanıt10
yanıt2
DAHA NELER:

ULAN ERKEK ADAMSINIZ ERKEK ERKEK UNUTMAYIN NE OLDUĞUNUZU KARI GİBİ AĞLAMAYIN HERŞEYE. AZARLAR BAĞIRIR NE AĞLIYOSUN AZ DELİKANLI DURUN. AGAAAAA BU GENÇLİK BİTMİŞ BİTMİŞŞŞŞŞ

14
22
yanıtYanıtla
musti40:

Bizim yediğim fırçaları bilseler, süt çocukları bunlar

yanıt0
yanıt1
Sulugoz aşçı:

Tebrikler Mehmet şef el bebek gulbebek şımarık bir çocuga az bile yaptın ozaman işini düzgün yapsın bu çocuktan aşçı olmaz şimdiki nesili pof pofliyacan hep hata yapsana bağırmayacan sonra bizden niye adam cikmio usta cikmio neden oldugu belli ustandan yeri geldimi azarda isitecen hatani anlarsin suna bak Aglayan asci adayi sulugoz sen git pembe dizilerde oyna mutfakta aglayan sef asci olmaz ozaman asam gibi isini yap yetistir kac tane yarismaci yetistiriyorda sen niye yapamion ya sen salaksin yada reyting yapip milleti kendini acindirma senden cacık olmaz

8
14
yanıtYanıtla
harputlu:

görende diyecek yedi cihan hükümdarı altı üstü bir aşcısın. hadsiz ve saygısız biri . ben olsam başlarım senin şefliğine deyip süratına önlüğü fırlatırım. d, ğer şeflere bak bide buna bak. bu yüz verenlerde hata hiç kimse karsısındaki insana bu şekilde saygısızlık yapamaz.

18
3
yanıtYanıtla
abbc:

böyle saçma sapan programları izleyenlerin aklından da şüphe ediyorum zaten

15
6
yanıtYanıtla
mert:

işine bak o zaman

yanıt0
yanıt0
musti:

sen aşk filmlerimi izliyosun?

yanıt1
yanıt0
Tüm 241 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title