Haberler

Maçta sakatlanan Mesut Özil'e en büyük destek eşi Amine Gülşe'den geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ülker Stadı'nda oynadığı Fraport TAV Antalyaspor maçında Mesut Özil sakatlanarak oyuna devam edememişti. 1-1 sona eren karşılaşmanın 65. dakikasında sakatlanan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun ayağındaki iç ve dış yan bağlarda kısmi yırtıklar oluştuğu açıklanmıştı.

"ALLAH'IN İZNİYLE İYİ OLACAK"

2019 yılında dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile hayatını birleştiren ve kız bebek dünyaya getiren oyuncu Amine Gülşe ise bu süreçte eşine destek oluyor. Özil'in sakatlanmasının ardından birçok mesaj alan oyuncu, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Tüm arayan soran geçmiş olsun dileklerini yollayan herkese teşekkür ederim. Allah'ın izniyle iyi olacak ve daha güçlü geri dönecek inşallah. Amin" dedi.

Maçta sakatlanan Mesut Özil'e en büyük destek eşi Amine Gülşe'den geldi

"SAHAYA ÇIKABİLMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Sakatlığı hakkında Instagram hesabından bilgi veren Mesut Özil ise "Önümüzdeki maçlarda ayağımdaki iç ve dış yan bağlarında oluşan kısmi yırtıklar sebebiyle takımımıza yardımcı olamayacağım için çok üzgünüm. En kısa zamanda tekrar sahaya çıkabilmek için elimden geleni yapacağım. Desteğiniz ve tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Maçta sakatlanan Mesut Özil'e en büyük destek eşi Amine Gülşe'den geldi

Maçta sakatlanan Mesut Özil'e en büyük destek eşi Amine Gülşe'den geldi

Maçta sakatlanan Mesut Özil'e en büyük destek eşi Amine Gülşe'den geldi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Amine Gülşe Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Feneve uyuyan NANNi PöRSiLLL Heyirli Geldi:

Güzel Hatununla Yat Ye Nasilsa ENAYi Macun Medya Birde Kuzucuk Alinin Parasi AHAA SAPSAL Ezik Taraftarda Arada Bi Para Verecektir

10
18
yanıtYanıtla
Senin...:

Aile terbiyesinden yoksul parazit seni

yanıt2
yanıt1
Rüknettin dede:

Şu 3 günlük dünyada kendinle niye kavga ediyorsun dürbünlü..

yanıt2
yanıt0
Cemo:

Sen önce türkçeyi öğren dingil

yanıt0
yanıt0
FALCAO:

Bana özendi heralde. . (ismimi oku :)

6
10
yanıtYanıtla
özkara:

Valla usta kusura bakmayın ama ya alışamdı yada mesut''ta hiç bir numara yok. . oyunu tat vermiyor nete yakın pozisyonda gol atamıyor. . . o kadar paraya değdimi emin değilim. . .

7
1
yanıtYanıtla
ALMANYADAN:

gecmis olsun diyelim, bu gün alman basininda mesutun sakatligi sebebi ile uzun zaman sahalardan uzak kalma ihtimalinin oldugunu ve 32 yasindaki mesutun 2 sene boyunca yedek kulübesinde oturan performansi düsük oldugu halde fenerbahcenin servet ödiyerek aldigini ve türk takimlarinin mesut padolski ve digerleri gibi avrupada kariyerini tamamlamis futbolculara servet ödedigini yaziyor, inanin ben hic futboldan futbolcudan anlamam takim tutmam sadece okudugumu yazdim ne derece dogru takdir sizin

5
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Ne yapin ark adam hizli oymamaya alisik bizim gibi fb gs yada bjk gibi yavas oynamaya alisik deyim hizli oynamalri lazim ki adam oynasin bizim.lig les premire leauge bak anarsim o zmn

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title