Haberler

Levent Üzümcü, Donald Trump'a Kızdı: Allah'ın Manyağı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü kürtaj olan kadınların cezalandırılması gerektiğini söyleyen ABD'de Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump için "Allah'ın manyağı" ifadesini kullandı.

Oyuncu Levent Üzümcü sosyal paylaşım sitesi twitter'dan ABD'de Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump kürtaj yorumu eleştirdi.

TRUMP: KÜRTAJ OLAN KADINLAR CEZALANDIRILSIN

ABD'de Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump kürtajın yasadışı olması durumunda, kürtaj olan kadınların bir şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi.

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

Trump'ın, bir belediye meclis toplantısında yaptığı bu yorumlar MSNBC televizyonunda yayınlanınca aday adayı eleştiri oklarının da hedefi oldu. Bunun üzerine Trump tavır değiştirip, bu sefer de kürtajı yapan kişinin cezalandırılması gerektiğini ifade etti.

"ALLAH'IN MANYAĞI"

Trump'ın bu sözlerine tepki yağarken, oyuncu Levent Üzümcü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Senin gibi biriyle aynı dünyada yaşamak zaten bir ceza, daha ne cezası istiyorsun allahın manyağı?" ifadelerine yer verdi.

İşte Levent Üzümcü'nün o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Üzümcü Donald Trump Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

AS Gitsin:

Gezide en önlerdeydin ne oldu ne kadar terör örgütü varsa hepiniz kol kolaydınız mevcut hükümete saldırgan tutum izleyen her konuda hükümete suç atan sen ve senin tayfan değil mi seçilmiş cumhurbaşkanına ve başbakana laf söyleyen sen değilmisin Donald Trump akıl sağlığını sorguluyorsun bence kendiş akıl sağlığına bir arada da gözlerine de bir baktır kol kola gezdiklerin şimdi bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkıyor haberin ola

7
6
yanıtYanıtla
YÜCE TÜRK EVLADI:

DİN YOK İMAN YOK KİTAP YOK KIBLE YOK NE BİLSİN CAHİL HERİF

9
4
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Bakiyorumda akpnin koyunlari, baskan olunca müslümanlari Amerikaya sokmayacagim diyen Trump´i övüyorlar. Yahu siz müslüman degilmisiniz?

5
7
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 3. 000 Salavat oku, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa nın Şefaatine mazhar ol.

4
7
yanıtYanıtla
salak koyunlara:

Bence Trump haklı. Malesef, şu ahlaksız, sahte imanlı ve hain koyun sürülerini görerek herkes müslüman düşmanı olmaya mecbur kalıyor.

7
4
yanıtYanıtla
musa dunya:

mecbur kalan salaklara söyle sen onu Müslümanlıkla siyasetin alakasını anlamayan beyinsizlerdensin heralde seçemediğin başa getiremediğin biri olunca seçilene kfr etmek kanınızda var sizlerin din ayrı siyaset ayrı. bunu idrak edemiyorsan zaten bitmişsin Erdoğan dedi diye mi millet ona oy veriyor sanıyorsun dini ne erdogandan nede başkasından öğreniyoruz kuranı kerim var

yanıt1
yanıt3
bnt:

şimdi koyun deyip duruyorsun ya sende benim gözümde domuz sun napacaz. senin gibi din düşmanı olup domuz olmaktansa koyun olmak daha mantıklı en azından senin kadar pis değilim.

yanıt0
yanıt1
sanatın manyağı:

ben leventi beğenirdim ama kafa kesen işid ile rahimde canlı bebeği öldüren arasında nasıl bir fark vardır bunun açıklanması gerekir

4
3
yanıtYanıtla
cerrah cahit:

aradaki fark şudur, işid rambo bıçağı ile keser kürtajcılar neşter ile keser yani hacim meselesidir

yanıt2
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title