Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu, Yeni Sezonda Kanal D'de İzleyici ile Buluşacak

Güncelleme:

Önümüzdeki sezon izleyici ile buluşmaya hazırlanan Kurtlar Vadisi Pusu, Kanal D'de ekrana gelecek.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

NECATİ ŞAŞMAZ MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Dizide Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde yeni sezonda izleyici ile buluşacaklarını belirterek çeşitli kanallarla dirsek temasında olduklarına dikkat çekmişti.

KANAL D'DE EKRANA GELECEK

Şaşmaz'ın bu açıklaması sonrası herkes Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda ekrana geleceğini merak etmeye başlamıştı. Medya kulislerindeki iddiaya göre; Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Necati Şaşmaz Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (98)

ESKİ DOSTLAR:

İZLEYESİM YOK ARTIK. . .

65
1
yanıtYanıtla
Atesh türkmen:

Ne zamandır bekleyorum sonuçta başlayacak inşallah sevmeyenler hiç yorum yapip zahmete girmeyin.neden derseniz KV yeterince sevenler var yurt içinde yurt dışında

3
47
yanıtYanıtla
Aslan Akbey:

Vadi bittiği gün televizyonu kapattık. Tekrar başladığı gün üstündeki tozu sileriz.

3
37
yanıtYanıtla
FAİK:

ya vadi misin kurt musun nesin. bi çık git artık hayatımızdan yaaa. 15 yıldır akp gibi çöktün boğazımıza yaaa. !!!

9
17
yanıtYanıtla
ÖZKAN:

SENDE İZLEME KUŞ BEYİNLİ

yanıt3
yanıt1
Superman:

Hala bunu izleyen var mı?

6
18
yanıtYanıtla
DurumLeylaa:

Bu polat karakteri yüzünden nice gencin beyni yandiiii !!!!!! Belki bu cinayetler hep bunlarin özendimesidir istemiyoooooruuuuuzzzzz!!!!

10
13
yanıtYanıtla
Sönmez ÇAĞLAYAN:

Behlülle bihtere özenip amcasını boynuzlayacağına, kocasına ihanet edeceğine milletde azını acıp hayranlıkla onları izliyeceğine polat gibi vatanına sahip cıksın. cinayetler pembe dizideki aldatma ve hayasızlıgı normel gördükleri için oluyo hayasızlar çoğalırsa o olaylarda çoğulur cinayetleri araştırın hep aldatma. . .

yanıt3
yanıt1
Mehmet:

Leylaa isimli vatandaş ne demek bu dizi yüzünden nice genclerin beyni yandı? 20 yıldır dizi izliyorum zerre etkilenmedim beynimde gayet sağlam. Senin gibilerin beyni yanık olmasa böyle yorum yapmazsınız. Ana babalar çocuğunu adam gibi eğitip ilgi ve şefkati esirgemezse hic bi genç hiç bir durumda hiçbir olaydan etkilenmez. Yorumunu şiddetle kınıyorum.

13
8
yanıtYanıtla
DurumLeylaa:

Ben de seni siddetle kınıyorum coğu genc kendini polat sanip eline silah almadimi bi haberde de 9 yaşindaki cocuk polata ozenip babasini vurmadimi etkilenen bar demekki

yanıt7
yanıt7
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title