Haberler

Kıvanç'ın Spor Hocasını Kaptı!

Güncelleme:

'Survivor'a katılacak olan Sibel Tüzün, yarışmaya, Kıvanç Tatlıtuğ'un spor hocası Tony Hill ile hazırlanıyor.

Önümüzdeki haftalarda başlayacak olan 'Survivor'a katılacak olan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün yarışmaya, Kıvanç Tatlıtuğ'un kaslarının yaratıcısı olarak bilinen spor hocası Tony Hill ile hazırlanıyor.

Adadaki çetin yaşam koşullarına ve zorlu yarışmalara alışmak için sıkı bir antrenman sürecinden geçen Tüzün, rakiplerine şimdiden meydan okuyor. Haftanın yedi günü Tony Hill ile saatler süren çalışmalar yapan ünlü şarkıcı, "Amacım kilo kaybetmek değil kas kütlemi çoğaltmak. Bakarsınız benim de Kıvanç Tatlıtuğ gibi kaslarım olur" diyor.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu yarışmalardan biri olan Survivor yarışmasının yeni bölümleri için hazırlıklar uzun zamandır sürüyordu. Konsept olarak ünlülerden oluşan bir takım ile gönüllülerden oluşan takımın mücadelesi şeklinde geçecek olan yarışmanın katılımcıları uzun süredir merak ediliyordu.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının Mart ayında başlayacak olan yeni çekimlerine katılacak olan isimler belli oldu. İlk olarak Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan isimlerinin açıklanmasının ardından diğer isimler de açıklandı.

Bayan Ünlüler

* Nez

* Almeda Abazi

* Merve Büyüksaraç

* Sibel Tüzün

Erkek Ünlüler

* Mustafa Topaloğlu

* Alp Kırşan

* Doğuş

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mustafa Topaloğlu Kıvanç Tatlıtuğ Sibel Tüzün Alp Kırşan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title