Haberler

Kiralık Aşk 64. Bölümünde Mutlu Günler Son Buluyor!

Güncelleme:

Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanı yayınlandı. 64. bölümde Ömer'in sırları ortaya çıkacak, mutlu günler son bulacak! Kiralık Aşk 63. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

Yapımcılığını Ortaks Film'in üstlendiği, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı Kiralık Aşk 64. yeni bölümü ilk fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen çifti Defne ve Ömer'in arası, Ömer'in sakladığı sırlar ile yeni bölümde bozulabilir. İzleyiciler kötü günlerin geleceği konusunda endişeli.

Kiralık Aşk 64. yeni bölümü cuma günü 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

KİRALIK AŞK 63. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer'in büyük sırrını herkesten saklıyor. Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabalıyor. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek var. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşinde.

Pamir'in hali hiç iyi değil. Gitgide darmadağın oluyor. Cevdet ise ortalıkta yok. Bu durum İso'nun kafasını daha da karışık hale getiriyor.

Bir yandan şirkette de büyük bir telaş var. Çünkü İso bebek şirkete geliyor. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kalıyor. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe olacak. Ofiste bir gün boyunca bebek bakmak hiç de kolay değil. Ayrıca İso bebeğin kaybolması ortalığı karıştırıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Özdemir Barış Arduç Elçin Sangu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title