Haberler

Kerem Tunçeri'ye Çağla Sorulunca Tepki Verdi

Güncelleme:

Arkadaşı Semih Erden ile objektiflere takılan Kerem Tunçeri, Çağla Şıkel ile ilgili yöneltilen soruya "Kimseye açıklama yapacak değilim" diyerek tepki verdi.

Çağla Şıkel'le aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen milli basketbolcu Kerem Tunçeri, önceki gün Etiler'de Semih Erden'le bir araya geldi.

"KİMSEYE AÇIKLAMA YAPAMAM"

Semih Erden'le yemek yiyip sohbet eden Tunçeri, çıkışta "Çıkan haberler hakkında bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna "Kimseye bir açıklama yapacak değilim" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kerem Tunçeri Semih Erden Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (7)

kerem:

bu kerem tunçeri ne ayaktır çözemedim sürekli çağla şikelle adı geçiyor arkadaş çıkıp hayır böyle bir şey yok de konuyu kapat cevap vermedikçe daha da uzuyor

2
0
yanıtYanıtla
artık ayıp:

magazincilerin yaptıkları nekadar ayıp ya emre altuğ ve çağla şikel çıkıp söyledi böyle bir ilşki olmadıgını kerem tunçerinin yakın arkadaşları oldugunu ama hale üstüne basa basa haberlerde çağla şikeli kullanıyorlar biraz duyarlı olalım bu kadının iki tane çocugu var belki eşi emre altuğla tekrar bir araya gelecek sırf yıpratmak için bu haberler yapılıyor geçen haftalarda emre altuğun söylemedigi bir cümleyi evlilik starlıgımı bitirdi gibi uzattılarda uzattılar bu haberleri yapanlara soruyorum sizin anneniz kardeşiniz yok mu ?

1
0
yanıtYanıtla
...:

ben artık çağla ve emrenin kıskanıldıgını hatta onlarla birilerinin uğraştıgını düşünüyorum evlendiklerinden beri sürekli ha boşandılar ha boşanacaklar diye haberler çıkıyordu sonunda da amaçlarına ulaştılar birbirlerine öylesine aşkla bakan ben başka çift görmedim ruh eşi derlerya aynen öyle

1
0
yanıtYanıtla
her şeye inanmayın:

emre altuğ kerem tunçeri konusuna açıklık getirdi çağlada bende okadar onursuz insanlar degiliz dedi ayrıca lütfen bu haberlere yorum yazanlar sadece ekranda ve gazetelerin bazı sitelerinin yaptıgı haberlere bakarak yorum yapmasın çünkü her şey abartı üzerine kurulu gerçekligi yok ikiside çok düzgün ve güzel insanlar birbirini seven zaman zaten gösterecek 7 yıllık evlllik toplamda 10 yıllık bir beraberlik okadar kolay bitmez her şeyde imza degil bunu bilin insanları incitmeden yorum yapın

1
0
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Dejenere civisi cikmis bunlarin

1
0
yanıtYanıtla
aab:

bunlara bu haberlere inat emre altuğ çağla şikel tekrar evlenecek aha görürsünüz

1
0
yanıtYanıtla
magazin:

gazeteleri geçtim de şu sabahları televizyonlarda yayınlanan magazin programları varya onlar daha da beter yalan gazete haberlerine saatlerce yorum yapıp konuşuyorlar konuşmadan önce haberde adı geçen sanatçıya bir telefon edip onay alsan doğru mu degil mi ekran başında izleyenlerede öyle inandırıcı anlatıyorlar ki hani geçen ben bile inanasım geldi daha bu sabah emre altuğun söylemedigi sözü hatta emre bey twitterda o sözler bana ait degil demesine ragmen yine aynı şey emre altuğ söylemiş gibi kullandılar okada sosyal medyayı kullanıyorlar sanatçılarla ilgili herşeyden haberleri var niye kullanıyorlar çünkü insanların ilgisini çekiyor o yüzden magazinciler için haber doğru yada yalan önemli degil bunların yerinde olsam bu haberleri yapanların hepsine dava açarım tek tek

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title