Haberler

Kardeş Payı'nın 'Eda'sı Diziye Veda Etti

Güncelleme:

Eda karakteriyle dizide önemli bir yer edinen İpek Yaylacıoğlu diziden ayrıldı. Ana karakterden biri olan oyuncunun bu kararı almasında yeni evli olması etkili olmuş.

Sevilen dizi Kardeş Payı'ndan ayrılık haberi geldi. Başrollerinde Murat Cemcir, Seda Bakan ve Ahmet Kural'la Star TV'de ikinci sezonu devam eden dizide Metin'in (Ahmet Kural) sevgilisi rolündeki İpek Yaylacıoğlu diziden ayrıldı. Eda karakteriyle dizide önemli bir yer edinen Yaylacıoğlu'nun, bu kararını evlendikten sonra aldığı söyleniyor.

AYRILIĞIN İLK İŞARETİNİ VERMİŞTİ

Yönetmen Selçuk Aydemir'in çekimlerden sonra "Kardeş Payı'na yaptığı inanılmaz katkılardan ötürü İpek Yaylacıoğlu'na teşekkür ediyoruz" demesi ayrılığın ilk işaretini vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Murat Cemcir Kardeş Payı Ahmet Kural Seda Bakan Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (36)

Sümeyye Saatçioğlu:

bu dizi normal zeka seviyesinin üstü seyirciler için. . . o yüzden seveni azdır. . . kurtlar vadisi yeter size. . .

55
9
yanıtYanıtla
anlamayan mallar için:

bu tür dizileri anlayabilmek için biraz zeka ve kültür olması lazım :)))

30
2
yanıtYanıtla
saçma dizi:

beş para etmeyen, bir dizi. . . Saçma spana espriler, basit tipler. . .

5
27
yanıtYanıtla
Tv.kolik:

Gereksiz bir dizi, çok basit yaaa. . . . nesini seyrediyorlar. .

5
24
yanıtYanıtla
Seyrede seyerede akıllanırsın belki:

Kötü bir dizi yahu. Nesini beğeniyorlar ! Ülkemizde bu ve benzeri diziler beğenilerek izleniyorsa , artık anlayın işte milletin kalitesini. . . ya kurtlar vadisi seyrederler ya da böyle abuk dizileri. Ama uyuşturulmuş beyinler bunun farkında değiller bile !! çünkü onlar gerçekten dizi veya dizilerin iyi olduğunu sanıyorlar ! :)

4
22
yanıtYanıtla
kötü diziler bunlar....:

Bu gibi diziler, kültürsüz, cahil cüheyla takımının beyinlerini yıkamak, uyutmak için yapılıyor. . . Hiç bir gayesi sonucu özeti yok !

3
21
yanıtYanıtla
mustafamobilWeb@haberler.com:

Gelmis gecmis en iyi mizaha sayip dizi bunun yerine kimi koycaklar bilmiyorum ama cok yakisiyodu la

23
1
yanıtYanıtla
Uykudan önce son çıkış:

Ne kadar salak dizi vs varsa hepsi bizde . . . Ne ararsan var, hep kafa ütüleme kafa yıkamaca. ne anlatılıyor, kime anlatıyor, ne söylüyor. . Boş beyinliler için lafontenden masallar gibi ama çok tatlı gelecektir. Onlar gözlerini alamazlar , bayılırlar böyle uyumaya. .

4
19
yanıtYanıtla
EmrahMobil-IOS:

Zeka seviyesi dusuklerin izleyemeyecegi bir dizi o yuzden hadi meydanlara cikin akkoyunlar bayrak sallayin sebebini bilmediginiz konusnalari alkislayin

14
6
yanıtYanıtla
M.Akdaş:

Bu dizi gerizeklılar için vb yorum yapan arkadaşlar ne yapalım be BİZ HALK çocuğuyuz siz ELİT kesimler gibi bu gün ne giysem , bu akşam ne pişirsem vs. ZODDÜRÜK programları izlemiyoruz çünki o programları izlemek çok büyük zeka istiyor :D

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title